24 / 04 / 2024

korsan

korsan

Bebek, çocuk ve genç odasında dünyada fikir babası olan Çilek Mobilya; gizemli koleksiyonu ‘Black Pirate’ ile çocukları açık denizlerde müthiş bir maceraya çıkarıyor..

Kripto para borsasında deprem etkisi! Japonya'dan 721 milyon dolarlık kripto para çalındı

Nikkei Business Daily gazetesinin Pazartesi günü İngiltere Blockchain analiz sağlayıcısı Elptic tarafından yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, Kuzey Kore'ye bağlı bilgisayar korsanı gruplarının Japonya'dan 721 milyon dolar değerinde kripto para varlığı çaldığını bildirdi.

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir

Veri hırsızlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetler için hem siber suçlular hem de "ticari" casus yazılım üreticileri tarafından sıklıkla hedef alınır.  Bir bilgisayar korsanının, Apple'ın iPhone ve iPad işletim sistemleri için yaptığı son güncellemeyle düzelttiği gibi WebKit'te bir güvenlik açığı bul

FBI o ağa sızdı! 130 Milyon doların üzerinde kripto korsan yazılımını engelledi

Kolluk kuvvetleri gruba sızdı ve olası kurbanlara 1.300'den fazla şifre çözme anahtarı sağladı ve sonunda ağı dağıttı.

Uzmanlar bu sefer ev sahiplerini uyardı! O maddeye dikkat!

Korsan kiralama yapan kiracıların sayısında artış yaşanıyor. İnternet üzerinden ev arkadaşı, öğrenciye oda ya da turiste günlük kiralama yapan kiracılar, ev sahiplerine fark ettirmeden ilgili ibareyi sözleşmelere ekliyor. Uzmanlar ev sahiplerine sözleşmeyi iyi okumaları uyarısında bulunuyor.

Aman dikkat tehlike cebinizde. 10 milyonluk vurgunun sırrı ortaya çıktı

Vatandaşların telefonlarına gönderdikleri korsan yazılımlarla 10 milyon liralık vurgun yapan 7 kişi tutuklandı. Denizli merkezli düzenlenen operasyonda şüphelilerin korsan yazılımla vatandaşın bilgisini elde ettikten sonra telefonla arayarak şifrelerini aldıkları tespit edildi.

Korsan emlakçılar gün geçtikçe arttı!

Emlak işi kolonu ve kirişi ayırt edemeyenlerin tercih ettiği bir meslek oldu. Son zamanlarda emlak sektörünün ön plana çıkmasıyla herkes emlakçı olmaya başladı.

Korsan emlakçılara dikkat!

Bankaların konut kredilerinde düşük faiz oranı kampanyalarını hayata geçirmesiyle beraber, ev sahibi olma hayalini kuranlar harekete geçti. Bazı vatandaşlar korsan emlakçılar yüzünden mağdur oldu. Emlak Danışmanı Ömer Boğa, sertifikalı emlakçı ile iş yapılması gerektiğini belirtti...

Afyonkarahisar'da 700 yıllık kervansaraya 'korsan' restorasyon yapıldı!

Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Anıtkaya köyünde bulunan 700 yıllık Eğret Kervansarayı'nda köy muhtarı tarafından "korsan" tadilat yapıldığı ortaya çıktı. Tarihi kervansarayın merdivenleri granit mermerle kapladığı, yığma olan taş duvar bölümü ise kum ve çimentoyla sıvandığı belirlendi.

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

Korsan emlakçılara karşı dikkat! Paranız gitmesin!

Gayrimenkul alacakları korsan emlakçılara karşı uyaran emlakçı Metin Yener, “Gayrimenkulde göz ardı edilen emlakçılar sonunuz olabilir. Hayaliniz ve paranız gitmesin. Güvenilir kişileri tercih edin” dedi.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak!

Gazeteci Pervin Kaplan, özel okullar ve dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaplan, ''AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak'' diye konuştu.

Korsan emlakçılara karşı dikkat!

Emlak yatırımı yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken noktalar bulunuyor. Teorik alanda uzman kişi; emlak danışmanlığı konusunda eğitim almış kişiden tavsiye almanız gerekebilir.

korsan Haberi

korsan


Çocuk odalarında karayip rüzgarları estiren ‘Black Pirate’ serisi özgün tasarımı, özel olarak hazırlanan doğal ahşap görünümlü malzemesi ve tıpkı gerçek bir gemi gibi en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş detaylarıyla çocukları yeni hazineler keşfetmeye çağırıyor.


Korsan, gemi, kılıç, harita figürleri ve hazine sandığına sahip ‘Kara Korsan’ serisi, antik tarzda hazırlanan ‘Black Pirate’ isimlikleri, hazine sandığı şeklindeki pufu, yine seriye uygun dolap ve çamaşırlıklarda kullanılan deri kulpları, yatak başındaki yelkenlisi, özel nevresim takımı, yatak örtüsü, perde ve aydınlatmaları, halı ve diğer eğlenceli aksesuarları ile çocukları burnunda deniz kokusu, kulaklarında rüzgarın sesiyle ilerleyen hazine yüklü bir geminin kaptanı yapıyor.


Hazine sandıklı bir gemide sınırsız bir hayal gücüyle uçsuz bucaksız bir denizde geniş ufuklara doğru yelken açan çocuklar Black Pirate serisi ile Çilek kalite ve...