25 / 04 / 2024

Karaağaç Mamak orta gelir başvuru tarihleri

Karaağaç Mamak orta gelir başvuru tarihleri

Karaağaç Mamak orta gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 206 adet konut bulunuyor.

Devlet, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak konut kredisi için düğmeye bastı! OVP sonrası herkes ev alabilecek!

Açıklanan Orta Vadeli Program (OVP) ile dar gelirli vatandaşlara uygun yeni konut kredisi kampanyası hayata geçirilecek. İşte detaylar...

IMF Başkanı Georgieva'dan flaş açıklama: Orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalıyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, özellikle imalat sektöründe faaliyetin yavaşladığını vurgulayarak, "İleriye bakıldığında, orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, orta ve üst gelir grubu tarafından merakla beklenen konut kampanyasının Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Kasım'da açıklanacak! Orta gelirliler için konut kampanyası yolda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ 327 ucuz konutu satışa çıkarıyor! Başvurular yarın başlıyor! 370 bin TL'ye 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nde yer alan 327 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

TMSF'den Yaşamevim ödemelerine yönelik açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Yaşamevim Gayrimenkul A.Ş hakim ortağı ile sürdürülen borcu için yapılandırma görüşmelerin son aşamaya gelindiğini açıklayarak mutabakat neticesinde kayıt kabul işlemleri yapılacağını bildirdi. 

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi'nde 337 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Karaağaç Mamak orta gelir başvuru tarihleri Haberi

Karaağaç Mamak orta gelir başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç orta gelir grubu projesindeki daireler için başvurular 25 Şubat itibariyle başlıyor. 

Son başvuru tarihinin 28 Haziran 2019 olarak belirlendiği Mamak Karaağaç TOKİ projesinde toplam 206 daire bulunuyor.

TOKİ Mamak orta gelir grubu projeisnde 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Projedeki daireler açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Karaağaç Mamak orta gelir grubu projesindeki konutlar için satış fiyatları 214 bin 591 TL ile 329 bin 326 TL arasında değişiyor.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen proje için ödenecek peşinat tutarları 21 bin 459 TL ile 82 bin 331 TL arasında değişiyor.

Ödenecek aylık taksit tutarlarının 1.117 TL ile 2 bin 744 TL arasında farklılık gösterdiği TOKİ Altıağaç Karaağaç orta gelir grubu TOKİ'den 108...