18 / 04 / 2024

karabağlar gençlik merkezi projesi

karabağlar gençlik merkezi projesi

Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de yaklaşık 32 dönümlük alanda gençlik merkezi yapacak. İçinde buz pateni pisti, voleybol ve basketbol sahası,yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortunun olacağı tesis, iki yılda tamamlanacak...

Karabağlar Gençlik Merkezi 2.5 yılda tamamlanacak!

Karabağlar’da gençleri ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla projelendirilen Karabağlar Gençlik Merkezi'nde temel atma aşamasına gelindi.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezi açıldı!

Kayseri Eskişehir Bağları bölgesine inşa edilen Genç KAYMEK Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Bağcılar Yenimahalle Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 70'i tamam!

İBB imzası ile Bağcılar'da inşa ettirilen Yenimahalle Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otoparkı inşaatında sona gelindi.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Şahinbey Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı’nı tamamlıyor.

Sancaktepe İbn-i Haldun Gençlik Merkezi açıldı!

Sancaktepe'de hayata geçirilen İbn-i Haldun Gençlik Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Gençlik Merkezi'nin açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Elazığ Kovancılar Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Elazığ Kovancılar ilçesi TOKİ Mahallesi'nde inşa edilecek gençlik merkezinin temeli atıldı. Belediye Başkanı Hacı Akpınar, beton atma çalışmasını yerinde inceledi.

karabağlar gençlik merkezi projesi Haberi

karabağlar gençlik merkezi projesi


Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de yaklaşık 32 dönümlük alanda gençlik merkezi yapacak. İçinde buz pateni pisti, voleybol ve basketbol sahası, 2 bin seyirci kapasiteli futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortunun olacağı tesis, iki yılda tamamlanacak. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklara yönelmeyip spor yapmaları, yeteneklerini geliştirmeleri için bu tesislerin sayısını artıracağım" dedi.


İzmir'de 480 bin nüfuslu en büyük ilçesi Karabağlar'ın spor tesisi ihtiyacı Uzundere'de yapılacak Gençlik Merkezi ile karşılanmaya çalışılacak. 13 amatör spor kulübünün yer aldığı ilçede antrenman yapılacak saha olmaması nedeniyle harekete geçen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, içinde buz pateni pisti, voleybol ve basketbol sahası, 2 bin seyirci kapasiteli futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortunun olduğu uygulama projesini hazırlattı, önümüzdeki...