20 / 04 / 2024

karabük alt gelir toki başvuruları

karabük alt gelir toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular 11 Şubat 2019 tarihinde başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları!

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021!

Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir 2020 başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan 7 adet konut için başvuruları yarın başlıyor.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Pazarcık alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Pazarcık alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

karabük alt gelir toki başvuruları Haberi

karabük alt gelir toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen Mahallesi alt gelir grubu projesinde toplam 375 adet konut bulunuyor.

Başvuru döneminin 11 Şubat 2019 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacağı TOKİ Karabük alt gelir grubu projesinde 2+1 daireler bulunuyor.

Son başvuru tarihinin 22 Mart 2019 olarak belirlendiği TOKİ Karabük projesinin kura çekilişi 5 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konut fiyatlarının 199 bin 560 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Peşinat bedellerinin 23 bin 947 TL ile 39 bin 912 TL arasında değiştiği projeden 180 ay ve 240 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Karabük Belen Mahallesi alt gelir grubu projesi için en düşük aylık taksit bedeli 665 TL, en yüksek aylık taksit bedeli ise 976 TL olarak belirlendi.