19 / 04 / 2024

karabük araştırma ile kurtuluş arasındaki köprü açıldımı

karabük araştırma ile kurtuluş arasındaki köprü açıldımı

Karabük'te 5 mahalle sakinlerinin Karabük Üniversitesi (KBÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı için yaklaşık 40 metre derinlikteki dere yatağının üzerine çelikten inşa edilen 135 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki köprü, tamamlandı....

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Önçel tarafından kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Miray Özkan ve Seçil Özalp ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Mandel Tarımsal Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandel Tarımsal Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Cihangir Kılıç ve Levent Selahatt Pınar ortaklığında kuruldu.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

karabük araştırma ile kurtuluş arasındaki köprü açıldımı Haberi

karabük araştırma ile kurtuluş arasındaki köprü açıldımı


Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile 5 mahalle arasındaki derenin üzerine yaya köprüsü yapıldı.


Kurtuluş, Yeşil, Öğlebeli, Kapullu ve Esentepe mahalleleri sakinlerinin Karabük Üniversitesi (KBÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı için yaklaşık 40 metre derinlikteki dere yatağının üzerine çelikten inşa edilen 135 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki köprü, tamamlandı.


Belediye Başkanı Rafet Vergili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köprüyü kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine açtıklarını söyledi.


Köprü için hava şartları uygun olduğunda açılış töreni düzenleyeceklerini anlatan Vergili, şöyle konuştu:


"Yaşam standartlarının yüksek olmasını amaçlıyoruz. Görev süremiz boyunca bu konuda birçok projeyi hayata geçirdik. Yaya köprüsü sadece bu projelerden birisi. Kurtuluş, Yeşil,  Öğlebeli, Kapullu ve Esentepe mahallelerinde oturan vatandaşlarımızdan aracı olmayanlar, birden fazla toplu taşıma aracı kullanmak zorunda kalmayacak. Bu mahallelerimiz...