25 / 04 / 2024

Karabük kardemir konutları

Karabük kardemir konutları

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Özçelik İş Sendikası temsilcilik binasında ziyarette bulundu. Vergili, DDY lojmanlarında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin Kardemir işçileri için değerlendirilebileceğini söyledi.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Karabük Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen ilçesi 2'nci başvuru 14-31 Ekim’de!

Karabük  Belen Mahallesi’nde yapılacak olan TOKİ konutlarının 2’nci başvurularının 14 - 31 Ekim tarihleri arasında yapılabileceğini duyuruldu…

TOKİ Karabük Yenice 2019 projesinde kuralar çekildi!

TOKİ, Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların hak sahipleri, kurayla belirlendi. Daire almaya hak kazanan vatandaşlar sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı....

TOKİ Karabük Yenice 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi 25 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen orta gelir grubu projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Karabük Belen TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen orta gelir grubu projesinde 125 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Karabük kardemir konutları Haberi

Karabük kardemir konutları

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında Özçelik İş Sendikası temsilcilik binasında ziyarette bulundu.

Karabük Gündem'de yer alan habere göre Başkan Vergili, Özçelik İş Sendikası temsilcilik binası önünde Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören, sendika yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. 

Kartaltepe mahallesindeki DDY lojmanlarında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin Kardemir işçisi için değerlendirilebileceği belirten Vergili, Kardemir işçisine iyi bir katkıda bulunmak için çaba içinde olduklarını söyledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.