25 / 04 / 2024

Karabük OSB altyapımı

Karabük OSB altyapımı

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

TOKİ Karabük Eflani 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Eflani 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Karabük Eflani 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Karabük Eflani 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Karabük Eflani 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Karabük Eflani 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman?TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Bayburt OSB'ye 50 milyon liralık yatırım!

Bayburt OSB'de inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan , inşaat sahasında incelemelerde bulunuldu.

Karabük'te 60 milyon liralık vurgun yapan müteahhite icra!

Karabük'te bir müteahhit aynı daireyi birden fazla kişiye satarak ve inşaat malzemesi satın aldığı esnafı da dolandırarak kayıplara karıştı..

Karabük’te 225 milyon TL'lik 15 tesisin temeli atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Eylül Cuma günü Karabük’te düzenlenecek toplu temel atma törenine katılacak. Eroğlu tarafından 225 milyon lira yatırım bedelli 15 adet tesisin temelini atılacak.

Ulaşıma 10 yılda 100 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, sağlık teknolojileri, ulaştırma altyapısı ile teknoloji, iletişim ve sanal gerçeklik alanlarında 10 yılda 300 milyar dolarlık yatırım yapılacağını ifade etti.

Karabük Bulak Köyü'nde 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karabük Merkez'de Bulak Köyü'ndeki arsasını satıyor. Arsa için ihale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karabük OSB altyapımı Haberi

Karabük OSB altyapımı

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığı sorumluluğu altında yapılacak olan, Karabük Organize Sanayi Bölgesi (Tevsii) alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek. 30 Aralık 2022 tarihinde bitirilmesi planlanan işin bedeli 35 milyon 73 bin 761 TL olarak belirlendi. 

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Karabük Organize Sanayi Bölgesi (Tevsii) alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif...