25 / 04 / 2024

karabük yangını

karabük yangını

Karabük'te bir evde yangın çıktı. Bir ev ve ahırın kullanılamaz hale geldiği yangında, bir kişi dumandan etkilendi ve 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Dumandan etkilenen Emine Furuncu'ya olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Karabük'te çıkan yangında iki ev kullanılamaz hale geldi!

Karabük'te yangın çıktı, Yenice ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve bir samanlık kullanılamaz hale geldi, olay yerine gelen Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Şefliğine ait 4 arazözle müdahale edilen yangın, bir saatte söndürüldü.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

TOKİ Karabük Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük’ün Belen Mahallesi’nde inşa edeceği 1.144 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

TOKİ Karabük 1004 kişilik yurt ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez'de kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında inşa edeceği 1004 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Karabük Safranbolu 579 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük İli Safranbolu İlçesi 579 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Batman'da 80 yıllık yangın kulesine tadilat yapılıyor!

Batman’ın sembollerinden olan DDY Batman Gar Müdürlüğü’nün 80 yıllık yangın kulesi, nihayet tadilata alınıyor.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Emekli TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuçlarının tam listesi!

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları'nın kura çekilişi dün yapıldı. Projede 426 adet konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Emekli TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuçlarının tam listesi...

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi bugün saat 13.00'de gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 240 aya kadar vade uygulanan projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor.

karabük yangını Haberi

karabük yangını

Karabük'te bir ev ahırın kullanılamaz hale geldiği yangında, bir kişi dumandan etkilendi ve 2 büyükbaş hayvan telef oldu.


Kurtuluş Mahallesi Okul Sokak'ta Ramazan Furuncu'ya ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Yangını fark eden Furuncu, evde bulunan eşi Emine Furuncu ve iki çocuğunu dışarı çıkartarak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 


Dumandan etkilenen Emine Furuncu'ya olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahalede bulundu.


Yangında, ev ve evin yanında bulunan ahır kullanılamaz hale geldi. Ahırda bulunan 2 büyükbaş hayvan ise telef oldu.


Ramazan Furuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın esnasında evde bulunduklarını ve arka camdan çıktıklarını söyledi. 


Evde iki kez elektrik sigortalarının attığını ve kontrol için dışarı çıktığında evdeki yangını fark ettiğini ifade eden Furuncu, "Can kaybımız yok. İki...