29 / 03 / 2024

karabük yenice yeni anadolu lisesi ne zaman açılacak

karabük yenice yeni anadolu lisesi ne zaman açılacak

Karabük’ün Yenice ilçesine yapılması planlanan 16 derslikli Anadolu Lisesi'nin yapım işi sözleşmesi imzalandı. Firma yetkilisi, okulu 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirmek için çaba sarf edeceklerini bildirdi...

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2020 projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi yarın!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi 17 Mart'ta!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice 2019 projesinde kuralar çekildi!

TOKİ, Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların hak sahipleri, kurayla belirlendi. Daire almaya hak kazanan vatandaşlar sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı....

TOKİ Karabük Yenice 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

karabük yenice yeni anadolu lisesi ne zaman açılacak Haberi

karabük yenice yeni anadolu lisesi ne zaman açılacak


Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan Yenice 16 derslikli Anadolu Lisesi yapım işi sözleşmesi Genel Sekreter Mehmet Uzun ve müteahhit firma arasında imzalandı.


Karabük’ün Yenice ilçesine yapılması planlanan 16 derslikli Anadolu Lisesinin yapım işi sözleşmesi imzalandı.


Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve firma Genel Müdürü Ali Ayaz tarafından okulun yapım sözleşmesi imzalandı.


İmza töreninde konuşan İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Yenice 16 derslikli Anadolu lisesi ihalesini geçen ay yapmıştık. İhaleye 7 adet firma katılmış ve ihale uygun teklif veren Uluay Mühendislik firması uhdesinde kalmıştır. Bu günde ihale sürecini tamamlayarak sözleşmesini imzalıyoruz. Her iki tarafa hayırlı olsun. İhale yapılırken işin süresi belli oluyor ama biz firma yetkilimizden burada bir söz almak istiyoruz, iyi ve güzel bir işçilik yaparak süresinden önce...