19 / 04 / 2024

Karabük Yenice'ye Anadolu Lisesi yapılıyor!

Karabük Yenice'ye Anadolu Lisesi yapılıyor!

Karabük’ün Yenice ilçesine yapılması planlanan 16 derslikli Anadolu Lisesi'nin yapım işi sözleşmesi imzalandı. Firma yetkilisi, okulu 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirmek için çaba sarf edeceklerini bildirdi...




Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan Yenice 16 derslikli Anadolu Lisesi yapım işi sözleşmesi Genel Sekreter Mehmet Uzun ve müteahhit firma arasında imzalandı.


Karabük’ün Yenice ilçesine yapılması planlanan 16 derslikli Anadolu Lisesinin yapım işi sözleşmesi imzalandı.


Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve firma Genel Müdürü Ali Ayaz tarafından okulun yapım sözleşmesi imzalandı.


İmza töreninde konuşan İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Yenice 16 derslikli Anadolu lisesi ihalesini geçen ay yapmıştık. İhaleye 7 adet firma katılmış ve ihale uygun teklif veren Uluay Mühendislik firması uhdesinde kalmıştır. Bu günde ihale sürecini tamamlayarak sözleşmesini imzalıyoruz. Her iki tarafa hayırlı olsun. İhale yapılırken işin süresi belli oluyor ama biz firma yetkilimizden burada bir söz almak istiyoruz, iyi ve güzel bir işçilik yaparak süresinden önce işi tamamlamasını istiyoruz. Karabük ilimizde yapılan işlerde genelde müteahhitlerle sorun yaşanıyor biz bu algıyı kırmak istiyoruz ve onun için firma yetkilimizden işi zamanından önce tamamlamasını istiyoruz” dedi.


Firma yetkilisi Ali Ayaz da, firma olarak her hangi bir olumsuzluk yaşanmazsa işi süresinden önce tamamlayarak okulu 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.



Yenice Haber


Geri Dön