20 / 04 / 2024

yenice yeni anadolu lisesi nereye yapılacak

yenice yeni anadolu lisesi nereye yapılacak

Karabük’ün Yenice ilçesine yapılması planlanan 16 derslikli Anadolu Lisesi'nin yapım işi sözleşmesi imzalandı. Firma yetkilisi, okulu 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirmek için çaba sarf edeceklerini bildirdi...

Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi: Yenidoğan-Sancaktepe-Finans Merkezi-Söğütlüçeşme Metrosu'nun yapımı bugün başlıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, X sosyal medya hesabından Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi verdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

Yeni projelerle Anadolu Yakası çekim merkezi olacak!

Fortune Türkiye, Emaar Türkiye işbirliği ile Anadolu Yakasının iş ve fikir önderleri yeni bir toplantıda bir araya geldi. Anadolu Yakası'nı odağa alan toplantılar dizisinin ikincisinde, sosyal yaşam ve kaliteli iş döngüsü açısından Anadolu Yakası değerlendirildi. 

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşmesi tescillendi!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi bugün Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşme bildirisini yayınladı!

Yeni Gimat GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada  Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşme bildirisini yayınladı.

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşti!

Yeni Gimat GYO, Anadolu Gayrimenkul ile "devir alan" sıfatı ile kolaylaştırılmış şekilde birleştirilmesi işlemi neticesinde, ayrılma hakkının uygulanmamasına karar verildi. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşiyor!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli "Anadolu Gayrimenkul" ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte "devir alan" sıfatı ile birleştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine karar verildi.

İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor. İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri...

yenice yeni anadolu lisesi nereye yapılacak Haberi

yenice yeni anadolu lisesi nereye yapılacak


Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan Yenice 16 derslikli Anadolu Lisesi yapım işi sözleşmesi Genel Sekreter Mehmet Uzun ve müteahhit firma arasında imzalandı.


Karabük’ün Yenice ilçesine yapılması planlanan 16 derslikli Anadolu Lisesinin yapım işi sözleşmesi imzalandı.


Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve firma Genel Müdürü Ali Ayaz tarafından okulun yapım sözleşmesi imzalandı.


İmza töreninde konuşan İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Yenice 16 derslikli Anadolu lisesi ihalesini geçen ay yapmıştık. İhaleye 7 adet firma katılmış ve ihale uygun teklif veren Uluay Mühendislik firması uhdesinde kalmıştır. Bu günde ihale sürecini tamamlayarak sözleşmesini imzalıyoruz. Her iki tarafa hayırlı olsun. İhale yapılırken işin süresi belli oluyor ama biz firma yetkilimizden burada bir söz almak istiyoruz, iyi ve güzel bir işçilik yaparak süresinden önce...