24 / 04 / 2024

Karaca Mutfak Şefi fiyatları

Karaca Mutfak Şefi fiyatları

Mutfaklardaki en büyük yardımcılardan biri oarak tanınan mutfak şefleri, tam kıvamında karışımlar hazırlamak ve lezzeti maksimumda tatmayı kolaylaştırıyor. Peki, Karaca Mutfak Şefi fiyatları ne kadar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Karaca Mutfak Şefi fiyatları ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mutfaklardaki en büyük yardımcılardan biri olan mutfak şefleri, tam kıvamında karışımlar hazırlamak ve lezzeti maksimumda tatmayı kolaylaştırıyor. Peki, Karaca Mutfak Şefi fiyatları ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Airfryer 1.999 TL’ye, mutfak şefi 2 bin 949 TL’ye, tablet 1.099 TL’ye düştü!

9 Eylül-12 Eylül tarihlerinde ŞOK’ta hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, airfryer 1.999 TL’ye, mutfak şefi 2 bin 949 TL’ye, tablet 1.099 TL’ye düştü. İşte 9 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Karaca airfryer fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca airfryer ile mangal tadında etler, ızgarada pişmiş gibi balıklar, çıtır tavuklar ve daha pek çok tarif kolayca hazırlanır. Yiyecekler çok az yağla ya da hiç yağ kullanmadan pişerken geriye hiç kirlenmemiş ve kokusuz bir mutfak kalır. Peki, Karaca airfryerde sulu yemek yapılır mı?

Karaca Pro-Multimax 2000 W Mutfak Robotu en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Yüksek performanslı 2000 W güçlü motoru sayesinde kısa sürede doğrama, çırpma ve parçalama işlemlerini yapar. Paslanmaz çelik bıçakları ile et, soğan, sebze ve meyveleri kolayca doğrar. Peki, Karaca Pro-Multimax buz kırar mı? İşte detaylar...

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..

Karaca Mikser Muftak Şefi 1600 Watt ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 14 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfak şefi ihtiyacı olanlar sizin için Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi'n ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. Bakın mutfak şefi ne kadara satılıyor? 

Karaca Power Mutfak Robotu ve Blender Seti'nde inanılmaz indirim kampanyası! İşte Karaca 9 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu ve Blender yüzde 33 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde tüketicisini bekliyor. Peki mutfak robotu indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor. 

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu kullanıcı ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş 10 farklı dilimleme,çırpma,yoğurma ve rendeleme fonksiyonuna sahiptir.

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi 1600W kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser, sahip olduğu 1600 Watt güç, 11 kademeli hız ayarı, 3 farklı aparatı ve 5 litrelik çelik kasesi ile çokça beğeni topluyor.

Karaca blender seti yüzde 30 indirimde! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Ünlü mutfak ürünleri markası Karaca’nın çeşitli ürünleri yüzde 30’a varan oranlarda indirime girdi. Peki Karaca’nın indirimdeki ürünleri hangileri, neler var? Fiyatları kaç TL’ye düştü? Karaca’nın indirime giren blender seti özellikleri neler? Fiyatı kaç lira?

Karaca’da 1 alana 1 bedava! Su bardağı 14.99 TL… 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Çeyiz ve mutfak alışverişinin vazgeçilmezi Karaca’da 1 alana 1 bedava kampanyası devam ediyor. Su bardağı 14.99 liraya satılırken ikinci bardak bedavaya geliyor. Peki kampanyada hangi ürünler var? İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi…

Homend mutfak şefinde 1.250 TL indirim! Beklenen indirim geldi! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstili ve küçük ev aletlerinin sevilen adresi Karaca,  Homend mutfak şefinde 1.250 TL indirime gitti.  Peki, Karaca’da indirimli fiyata satılan Homend küçük ev aletleri ne kadar? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

Karaca’da erken kış fırsatları! Yüzde 50 indirim başladı! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstili ve mutfak ürünleri ile evlerde yerini alan Karaca’da erken kış fırsatları başladı. İşte detaylar…

Karaca Mutfak Şefi fiyatları Haberi

Karaca Mutfak Şefi fiyatları

Karaca'nın mutfak şefleri şık tasarımları ve uygun fiyatları ile tercih ediliyor. Tam kıvamında karışımlar hazırlamak isteyenlerin işini kolaylaştıran mutfak şefleri  pratik bir kullanım sunuyor. 

5 Lt geniş haznesine sahip, yapışmalara karşı dirençli yüzeyi, harika hamur yoğuran hamur kancası, yumurta akını 1.50 saniyede kabartan balon çırpıcısı, püre ve şekerli tariflerde ideal kıvamı yakalayan düz karıştırıcısı ve temizlik endişesi yaşamadan dilediğiniz tarifi hazırlamanızı sağlayan sıçratmaz kapağı ile pratik ve çok yönlü olarak tasalanmıştır.

1500 W güçlü motoru ile en yoğun kıvamdaki hamurları bile istediğiniz homojenliğe getirirken, kaymaz tabanı sayesinde rahat ve güvenli bir kullanım sağlıyor.

17 farklı renk seçenekleri ile her mutfağa uyum sağlayacak Mastermaid Chef Stand Mikser, mutfakta en sevdiğiniz yardımcınız olacak. 


Peki, Karaca Mutfak Şefi fiyatları ne kadar? Karaca Mutfak Şefi fiyatları...