26 / 04 / 2024

Karacaören HES projesi

Karacaören HES projesi

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi.

Edirne Makedon Kulesi Ören Yeri Projesi mecliste!

Edirne'de bulunan Makedon Kulesi Ören Yeri Projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ülgür Gökhan: İmara açmadan önce inceleme yaptık!

Geçtiğimiz yıllarda imara açılan ve imara açıldığı gibi hızla inşaat faaliyetlerine başlanan, Karacaören ovasında vatandaşlar yerleşmeye ve yaşamaya başladılar. Başkan Gökhan, dün Kanal İstanbul projesi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaparken, Karacaören ovasına da değindi...

TOKİ Kars Karacaören 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez Karacaören projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

Ankara Kuzey Kent Girişi TOKİ projesinde teslime hazırlanıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi Karacaören Mevkii 250 Konut Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki daireler teslime hazırlanıyor.

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı 70046 ve 70047 adalara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ Karacaören'de daireler teslim edildi!

TOKİ iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Karacaören’de üretilen 145 konutun kurası çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

Yusufeli Barajı ve HES Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Yusufeli Barajı ve HES Projesi tamamlandığında Türkiye'nin milli bütçesine yaklaşık 450 milyon TL katkı sağlaması planlanıyor. Projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Artvin Kavak HES Projesi çevredeki evleri etkiledi!

Artvin Arhavi'deki Kavak HES Projesi'nin inşaat çalışmaları çevredeki evleri etkiledi. İnşaatın bitişiğindeki 3 evin kolonlarında, duvar ve zeminde çatlaklar oluştu.

Trabzon Akçaabat Işıklar HES projesi incelendi!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerindeki projeleri inceledi. Yavuz, Akçaabat Işıklar (Visera) HES''te incelemelerde bulundu.

Enka, Gürcistan’da 1 milyar dolarlık HES projesi inşa edecek!

Enka ile Norveçli enerji devi Clean Energy Group, 960 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. 8 milyar Norveç Kronu’na denk gelen bu yatırım 433 MW’lik Namakhvani projesi. Enka ve Clean Energy arasındaki bu yatırım hidroelektrik santrali üzerine olacak.

Karacaören HES projesi Haberi

Karacaören HES projesi

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi. 


Burdur, ortak girişim şirketi kurarak ihaleye katıldı


Anılan şirket, yükümlülüklerini yerine getirmez ise ihaleyi 514 Milyon 900 Bin TL veren Bereket Enerji Üretim A.Ş. kazanacak. En yüksek 3. teklif ise Burdur Güç- Birliği A.Ş. tarafından verildi.


Özelleştirme Yüksek Kurulu kararı, Resmî Gazete’nin 24 Şubat 2016 Çarşamba gün ve 29634 sayılı baskısında yayımlandı.


Kararda şu bilgiler paylaşıldı:


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 10/12/2015 tarihli ve 8044 sayılı yazısına istinaden;

Kurulumuzun 15/06/2015 tarihli ve 2015/55 sayılı kararı ile özelleştirme programına alınan; Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri  ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi amacıyla 09/11/2015 tarihinde...