25 / 04 / 2024

Ülgür Gökhan: İmara açmadan önce inceleme yaptık!

Ülgür Gökhan: İmara açmadan önce inceleme yaptık!

Geçtiğimiz yıllarda imara açılan ve imara açıldığı gibi hızla inşaat faaliyetlerine başlanan, Karacaören ovasında vatandaşlar yerleşmeye ve yaşamaya başladılar. Başkan Gökhan, dün Kanal İstanbul projesi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaparken, Karacaören ovasına da değindi...



Geçtiğimiz yıllarda imara açılan ve imara açıldığı gibi hızla inşaat faaliyetlerine başlanan, Karacaören ovasında vatandaşlar yerleşmeye ve yaşamaya başladılar. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün Kanal İstanbul projesi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaparken, Karacaören ovasına da değindi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün basın mensuplarına Kanal İstanbul ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Çanakkale Gündem’den Tunahan Ünsal’ın haberine göre Başkan Gökhan, Kanal İstanbul ile ilgili açıklama yaparken, Karacaören Ovası’nın imara açılmasına ve bölge hakkında yapılan incelemelere değindi. Başkan Gökhan, “Kanal İstanbul Projesi’nin olduğu alandaki arsalar şimdiden satılmış, biz Karacaören’i imara açmadan önce inceleme yapmıştık” dedi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, imara açılan Karacaören Ovası hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan, “Karacaören yeni imara açıldı. O zaman imara açmadan, o bölgede biz çalışma yaptık. Çanakkale Belediyesi olarak, oradaki arsa sahiplerinin, kaç yıl önce arsa sattıklarını tespit ettik. 5 yıl önce tarlasını satanları tek tek çağırarak, ‘sen buranın imara açılacağımı biliyor muydun’ diye sorduk. Biliyorduk dediler. Kandırılma noktasında olanlar için işlem yapmayacaktık” dedi. 


 


Geri Dön