25 / 04 / 2024

Ülgür Gökhan: Kimse mağdur edilmeden konutlar yenilenecek!

Ülgür Gökhan: Kimse mağdur edilmeden konutlar yenilenecek!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hafta sonunda sivil toplum örgütleri ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu; Fevzipaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesini anlatırken de "Kimse mağdur edilmeden konutlar yenilenecek" sözü verdi...



Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hafta sonunda sivil toplum örgütleri ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu; Fevzipaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesini anlatırken de "Kimse mağdur edilmeden konutlar yenilenecek" sözü verdi.


Hafta sonunda sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdüren ve kentliler ile bir araya gelen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Fevzipaşa Mahallesi Sosyal Yaşam Evi'ne yaptığı ziyarette kadınlar tarafından coşkuyla karşılandı. 


Kadınlarla sohbet eden ve faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Gökhan, projelerini anlattı. Fevzipaşa Mahallesi'ne yönelik kentsel dönüşüm planını anlatan Başkan Gökhan, burada yapılacak dönüşüm çalışmasında hiç bir mahalle sakinini mağdur edilmeden konutların yenileneceği sözünü verdi. 


Daha sonra Büro Emekçileri Sendikası'nın Olağan Genel Kurulu'na katılan Gökhan, burada yaptığı konuşmada ise Çanakkale Belediyesinin sendikal faaliyetlere önem verdiğini ve son olarak Tüm Bel-Sen ile toplu sözleşme imzalandığını belirterek, "Demokrasinin getirilerine uygun, ilerici bir sözleşmeye imza attık" diye konuştu. 


Posta Çanakkale 


Geri Dön