29 / 03 / 2024

Karadağ vize

Karadağ vize

Karadağ’da Türklerin emlak yatırımı 2018’de 2017 yılına göre 22 kat artarak 16 milyon Euro oldu. Bu yıl de benzer rakamların oluşacağı düşünülüyor.

Tam 3 yıldır kısıtlama uygulanıyordu! Çin’de pasaport ve vize işlemleri yeniden başlıyor…

Kovid 19 pandemisiyle birlikte yurt dışı seyahatlerine sınır tedbirlerine devreye alan Çin, yeni yıldan itibaren pasaport ve vize işlemlerini tekrar başlatacak

Acnt Yapı İnşaat Vize Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acnt Yapı İnşaat Vize Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Ak tarafından kuruldu.

GİGDER'den Türk pasaportuna değer kazandıracak 'Gümüş' ve 'Altın' vize önerisi!

GİGDER Başkan Yardımcısı Bayram Tekçe, 400 milyar dolarlık pazarın çok az bir kısmı vatandaşlık talebi ile oluştuğunu dile getirerek asıl talebin oturum ve çalışma gibi vize türleri almak ile oluştuğunu söyleyerek, "‘Altın’ ve ‘Gümüş’ vizelerimizle bu pazarda hakim rol oynayabiliriz." dedi.

İngiltere açıkladı! Yeni vize ile çalışma izni ve oturma hakkı almak kolaylaşıyor..

İngiltere hükümeti geçtiğimiz günlerde hızla büyüyen şirketlere istihdam sağlamak için yeni bir vize türü açıkladı. Artık çok daha kolay İngiltere vizesi sahibi olabileceksiniz. Yeni vize size 2 yıl süreyle oturum izni veriyor.

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ali Erkan Gündağ tarafından kuruldu.

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Gedik Yatırım Analisti Eda Karadağ döviz kurlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti! Resmi Gazete'de yayınlandı

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti getirildi. Söz konusu karar Resmi Gazete'nin 19 Nisan tarihli mükerrer sayısında yayınlandı.

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Esra Karadağ tarafından kuruldu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Karadağ tarafından kuruldu.

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Karadağ'da inşaat projesi yürüten Maya Montenegro, Bayview Hills isimli projesinin hafriyat işlerine Ağustos'ta başlıyor. Eylül 2021'de tamamlanması planlanan projede teslimler yaz aylarında yapılacak.

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arazisi meclis gündeminde!

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Sarıkaya tarafından kuruldu.

Karadağ vize Haberi

Karadağ vize

Avrupa’nın hızla gelişen ülkesinden biri Adriyatik’in incisi Karadağ (Montenegro) cazibesini yine artırıyor. Ritz Carlton, Hilton, Shereton gibi markaların bir bir otel açtığı ülkede, dev gayrimenkul yatırımlarına hızla devam ediliyor. 20 yıldan fazla zamandır Türkiye';nin en seçkin bölgelerinde orta ve büyük ölçekli projeler inşa eden, 1.000'e yakın lüks konut üretiminde ve 80 bin metrekareden fazla plaza inşaatını hayata geçiren Mirnadom da 2 yıldır Karadağ’da proje geliştiren markalar arasında bulunuyor.

Karadağ’ın gelişen bölgesi olan Dobra Voda koyunda denize 400 metre uzaklıkta başlanılan Verde di Oliva projesi ile yatırımcısına 289 bin liradan başlayan evleri 2 yıl kira garantili sistemle satılıyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Mirnadom’un CEO’su Serkan Şahin, “Bir örnekle açıklamak gerekirse biz 34,5 metrekare 1+0 stüdyo bir daireyi peşinde yüzde 5 indirimle 42 bin Euro’ya satıyoruz....