28 / 03 / 2024

karadağ yatırım

karadağ yatırım

Mirnadom Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Azerilerin yapımı halen devam eden yaklaşık 3 milyar Euro’luk dev Porto Novi projesi sayesinde birçok Azeri Karadağ’a hem gayrimenkul hem de ticari yatırım yapıyor. Benzer hareket şimdi de Körfez bölgesi için oluşuyor" dedi...

Karadağ'da vatandaşlık dolandırıcılığına dikkat! 

Karadağ Cumhuriyeti'nin yatırım yapana vatandaşlık vereceği vaadi Türk iş adamlarının gözünü bu ülkeye çevirmesine neden oldu. Ancak Karadağ-Türk İş Adamları Derneği (KATİAD) Başkanı Necmi Saykun, "Konut da alsanız, otel de yapsanız vatandaşlık almanız garanti değil" dedi. 

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

AEA Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

AEA Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Gül Karadağ tarafından kuruldu.

Nogul Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nogul Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Gül Karadağ tarafından kuruldu.

Yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere tavsiyeler!

İşadamı Gürkan Gülay, yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen girişimciler için Karadağ'ı işaret etti.

Karadağ'da 6.5 bin euroluk gayrimenkul yatırımına oturma izni!

Birçok ülke gayrimenkul yatırımcısına fırsat kapısı açıyor. Oturma izni en kolay alınabilen ülkelerin başında Karadağ geliyor. Ülkede 6 bin 500 euroluk yatırım yapana vatandaşlık veriliyor.

Himmet Karadağ: Evladiyelik bir yatırım fırsatı tasarlıyoruz!

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Himmet Karadağ Para Dergi'nde yaptığı açıklamada cazip bir yatırım vaat eden, evladiyelik, yatırımcının uzun yıllar elinde tutmak isteyeceği bir yatırım imkanı dizayn ediyoruz dedi. 

Karada Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karada Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Birol Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.

The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Görkem Karadağ ve Mücahit Akbayır ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Türk iş adamlarına Karadağ'a yatırım çağrısı!

Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır, Türk iş adamlarına Karadağ'a yatırım yapmaları için çağrıda bulunarak, "Gelen iş adamlarımıza ben, yatırım konusunda tereddüt etmemelerini özellikle tavsiye ediyorum" dedi.

Global Yatırım Karadağ Bar Limanı ihalesini kazandı!

Global Yatırım Holding A.Ş, Karadağ'ın Bar İli'nde bulunan limanın onarım ihalesini kazandı...

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

karadağ yatırım Haberi

karadağ yatırım

13 Temmuz Karadağ’ın  (Montenegro) bağımsızlık günü vesilesiyle dünyanın en yüksek binası Burç Halife Karadağ bayrağına büründü. Dev organizasyonu dünyanın önde gelen, Türkiye’de de yatırımları bulunan gayrimenkul geliştiricisi ‘Emaar’ ile Karadağ büyükelçiliği birlikte organize etti. Akabinde Dubai Emiri Şeyh El Maktum da bağımsızlık günü dolayısıyla Karadağ’a kutlama mesajı gönderdi. 3 gün boyunca bağımsızlık günlerini kutlayan Karadağ'a Körfez’in ilgisi yeni değil. Haziran’da da Şeyh El Maktum, Karadağ’ın Dubai büyükelçisini yanına çağırarak ilişkilerin güçlendirilmesi için mesaj vermişti. Nisan’da ise Karadağ Kültür Bakanı Aleksandar Bogdanović Abu Dabi Kültür Zirvesi’ne davet edilmişti. 2020 Expo Dubai’de de Karadağ, ulusal pavilyonu ile yer alacağını yakın zamanda duyurmuştu. Körfez yatırımcısının uzun zamandır Karadağ’ın en büyük projelerine yatırımcı olmak konusunda gönüllü olduğu biliniyor. Özellikle sahil şeridinin en büyük...