25 / 04 / 2024

karadeniz akdeniz bağlantı yolu

karadeniz akdeniz bağlantı yolu

Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabının, yıl sonu itibarıyla açılacağı belirtildi. Proje'nin ikinci etabının 2016, üçüncü ve son etabının ise 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

145 yıllık Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 5 ili direkt, 50 ili dolaylı ilgilendiren 818 kilometrelik otoyol projesiyle Karadeniz ile Akdeniz kara yolu bağlantısı, 6 saate inecek...

Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinde sona doğru!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Asırlık projenin (Karadeniz-Akdeniz Yolu) birinci etabı geçen yıl tamamlanarak hizmete açılmıştı. Şimdi ikinci etabının tamamlanması için çalışmalar devam ediyor" dedi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun en önemli etabının tamamlandığını, yolun tamamının 2017 yılı sonu itibariyle bitirileceğini söyledi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu 2017’de hizmete girecek!

Anadolu üreticisini Akdeniz limanlarına, Akdeniz narenciyesini kuzey pazarlarına bağlamayı amaçlayan ve 2. Abdülhamid zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu 2017’de hizmete girmesi planlanıyor...

Karadeniz-Akdeniz Yolu, Karadeniz ekonomisini canlandıracak!

Karadeniz ile Akdeniz’i birbirine bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu projesi önümüzdeki yıl hayata geçecek. 28 tünelin bulunduğu ve 600 kilometre uzunluğa sahip asrın projesi ile Karadeniz ekonomisi şaha kalkacak.

Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin ilk etabı ulaşıma açıldı!

İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabının ulaşıma açıldığı bildirildi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu yıl sonunda açılacak!

Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabının, yıl sonu itibarıyla açılacağı belirtildi. Proje'nin ikinci etabının 2016, üçüncü ve son etabının ise 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli bugün açılıyor!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli yarın açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, M2 Hacıosman - Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe - Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak yeni bağlantı tünelinin yarın açılacağını duyurdu.

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı projesinde sona gelindi!

Bandırma civarında yaklaşık 2 bin 500 MW kurulu güce sahip santrallarde üretilen elektrik enerjisini, tüketimin giderek arttığı İstanbul’a aktarmayı hedefleyen Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi hayata geçiriliyor.

3. köprü bağlantı yolları ihalesine erteleme kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. Erteleme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

karadeniz akdeniz bağlantı yolu Haberi

karadeniz akdeniz bağlantı yolu

Sultan İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabının, yıl sonu itibarıyla açılacağı belirtildi.  


Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski adıyla Dereyolu, şimdiki adıyla Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yaklaşık 140 yıllık hayal olduğunu belirtti.


Üç etap olarak yapılan projede 28 tünelin yer aldığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, "Proje'nin birinci etabı olan 88 kilometrelik yol bitmek üzere. Yolların sıcak asfaltı dökülüyor. Çok kısa bir süre içerisinde birinci etap tamamlanarak ulaşıma açılacak. Projenin en zor etabı Ordu sınırları arasında yer alan birinci etaptı. Çok şükür bu bölümde çalışmalar gece gündüz devam ediyor. İnşallah yıl sonu itibarıyla hizmet vermeye başlayacak" dedi. 


Proje'nin ikinci etabının 2016, üçüncü ve son etabının ise 2017 yılında tamamlanmasının hedeflendiğini...