26 / 04 / 2024

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankasından atm sağlık konya yatırıma kredi

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankasından atm sağlık konya yatırıma kredi

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası tarafından, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesinde özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi imkanı sağlandı.

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aksoy tarafından kuruldu. 

Vconsyst Ticaret Ve Atık Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Vconsyst Ticaret Ve Atık Sanayi Anonim Şirketi bugün Müslüm Ekinci tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Ukab Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ukab Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Yekta Saraçoğlu ve İlhami Karaağaç ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Behina Dekorasyon Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Behina Dekorasyon Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Hassan Khanalıo ve İsmail Boydaş ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Kapital Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Kapital Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün İmdat Akyüzüm ve Atila Vural ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Niyazi Güllü tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

Ekenada İnşaat Nakliyat Metal Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekenada İnşaat Nakliyat Metal Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burcu Eken tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

ASEAN Ticaret ve Yatırım Zirvesi gerçekleşti!

2016 dönem başkanı olarak başkent Vientiane'deki açılışta konuşan Thongloun Sisoulith, Güneydoğu Asya Ülkeler Birliği'nin (ASEAN) Ticaret ve Yatırım Zirvesi açılışında, birliğin fırsatlarla dolu bir topluluk olduğunu söyledi.

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Esra Davet tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Şenol Çinik ve Sürmeli Sunar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankasından atm sağlık konya yatırıma kredi Haberi

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankasından atm sağlık konya yatırıma kredi

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB) tarafından yapılan açıklamaya göre, KTKB, Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı ve işletmesine 50 milyon avro kredi veriyor. Kredi, kamu-özel sektör ortaklığı modeli olan YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne sağlandı.


372 milyon avro toplam maliyetli proje, KTKB ile diğer çok taraflı kalkınma bankaları (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, İslam Kalkınma Bankası) ve ticari bankalar (Unicredit, Siemens Bank) ile ortaklaşa finanse ediliyor. Bu proje, Türk hükümetinin özel sektör ile iş birliği içinde yürüttüğü 10 milyar dolarlık programının bir parçası olup ülke genelinde 26 binin üzerinde yeni yatak kapasiteli yaklaşık 30 yeni sağlık tesisinin oluşturulmasını amaçlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen KTKB Başkanı İhsan Uğur...