29 / 03 / 2024

karagöl turizmi

karagöl turizmi

Karagöl, fotoğrafçıların gözde mekanı oldu. Sonbaharda bir çok rengin birarada görüldüğü Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl, kar yağışının ardından oluşan manzarayla doğa fotoğrafçılarına görsel şölen sunuyor.

Karagöl, turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'de Artabel Gölleri, Beş Göller, Limni Gölü ve Altınpınar Gölü gibi krater ve buzul göllerin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Tabiat Doğal Parkı ilan edilerek turizme kazandırılmasının ardından Karagöl için de çalışma başlatıldı.

Karabük Karagöl turizme kazandırılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Karagöl ve çevresi, Ovacık'ın turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracak. Çok güzel ve büyük bir tesis yapılacak. İhalesi yapıldı. 868 bin liraya mal oluyor...

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

karagöl turizmi Haberi

karagöl turizmi

Her mevsim ayrı güzelliğe bürünen Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl, sonbaharın renklerinin yanı sıra yağan karla oluşan renk cümbüşü, ziyaretçilerini büyülüyor.


İlkbahar ve yaz aylarında yeşilin her tonunu barındıran doğası, sonbaharda ise farklı renklerle buluşan bitki örtüsüyle ziyaretçilerini ağırlayan Karagöl, Doğu Karadeniz'de etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.


Doğa fotoğrafçılarının Karadeniz'de en çok ziyaret ettiği yerler arasında bulunan Karagöl, gelen konuklarına eşsiz manzaralar sunuyor.


Almanya'dan evlilik yıl dönümlerini kutlamak için bir grup doğa tutkunu ve eşi Sevim Tiryaki ile Karagöl'e gelen Rizeli Remzi Tiryaki, "51. evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için Almanya’dan kalkıp doğayı görmeye geldik. Manzara çok güzel" dedi.


Artvin Çoruh Üniversitesi öğretim üyesi Yardımcı Doçent Şule Ceylan da öğrencileriyle gezmeye geldiklerini anlatarak, "Karagöl'ün karlı halini ilk kez görüyorum, manzara çok güzel. Biz sonbaharın...