26 / 04 / 2024

Karaköy İskelesi açılış

Karaköy İskelesi açılış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesinin montaj çalışmaları başlarken, iskele 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Altan Kavas tarafından açıldı.

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor!

İstanbul’un en eski hanları arasında yer alan Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor. 17’nci yüzyılda inşa edilen tarihi yapı ilgisizlikten çökmeye başladı.

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi Beyoğlu'nda 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hilton Motto Karaköy'de açılacak!

Türkiye’nin turizmde yükselişe geçmesiyle yabancı otel zincirleri rotasını yeniden buraya çevirdi. Motto, dünyayla aynı anda İstanbul Karaköy’de açılacak.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi 550 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda açıldı.

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

Afyonkarahisar'da 273 dev eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Afyonkarahisar'a gelecek. Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışı yapılacak.

Karaköy İskelesi açılış Haberi

Karaköy İskelesi açılış

Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi 29 Mayıs'ta açılacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Haliç Tersanesi'nden gece römorkörler eşliğinde Karaköy'e taşınan iskelenin montaj çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Yeni yerine yerleştirilen iskelenin, karadan bağlantısı da yapıldı. Deniz dibi bağlantıları ise dalgıçlar tarafından gerçekleştiriliyot. İskele içerisindeki bağlantı ve turnike yerleştirme işlerinin tamamlanması için de işçiler çalışıyor. 

İskele, gemi yanaşma testlerinin ardından 29 Mayıs tarihinde yolcu alımına başlayacak. 

- Karaköy'ün yeni iskelesi

Deniz üzerinde yüzer şekilde dizayn edilen iskele, 81 metre boyunda ve 27,6 metre genişliğinde yapıldı. Yüksekliği 3,5 metre olan yeni yüzer iskelenin ana güverteden çatıya yüksekliği ise 7,5 metre.

Yaklaşık 2 bin ton ağırlığına sahip olan iskele, toplamda 2 bin 236 metrekarelik bir alanı kapsıyor. İskelede, sancak ve deniz tarafından aynı anda 3 vapur yanaşabiliyor. İskelenin elektrik sistemi...