19 / 04 / 2024

Karaköy İskelesi nerede

Karaköy İskelesi nerede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

Karaköy İskelesi 29 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesinin montaj çalışmaları başlarken, iskele 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Karaköy Şehir Hatları'na yeni vapur iskelesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi Ve İskele Binası Yapımı Projesi için harekete geçti. Yeni iskele yapımı projesi yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak...

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi nerede?

Ön talep süreci devam eden Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi 18 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede çeşitli sosyal yaşam alanları yer alacak. Peki Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi nerede?

Beyazıt Öztürk Karaköy'de 5 milyon dolara bina satın aldı!

Şov programı bu sezon 20.Yılına girecek olan Beyazıt Öztürk, farklı bir iş koluna daha atılmaya hazırlanıyor. Beyaz, Karaköy Vekilharaç Sokak’taki harabe görünümlü bir binayı abisi kanalıyla 5 milyon dolara satın aldı.

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi, Hakan Berberler Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi, Necatibey Caddesi'nde açıldı.

1946 yılında Karaköy Meydanı genişletilecek!

1946 yılında Beyoğlu tarafının başlıca kapısı durumunda olan Karaköy Meydanı genişletilecekmiş. Meydanın genişletilmesi hususunda bir plan hazırlayan Belediye İmar Müdürlüğü, meydanı yeni açılacak yollara göre tanzim edecekmiş.

1940 yılında Karaköy Meydanı tanzim edilecek!

1940 yılında İstanbul Belediyesi, Mimar Prost'un hazırlayacağı plana göre Karaköy Meydanı'nı tanzim ederek genişletecekmiş. Yapılacak tanzim işiyle Tophane'ye, Azapkapı'ya ve Beyoğlu'na giden yollar da açılacakmış.

Mimarlar Odası'nın Karaköy'deki kaçak restoranı mühürlendi!

İstanbul Mimarlar Odası’nın Karaköy’deki merkez binasının çatı katına kaçak olarak inşa edilen restoran mühürlendi.

Arap yatırımcılar rotayı Karaköy'e çevirdi!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesiyle yatırımcıların dikkatini çeken Karaköy, şimdi de Arap yatırımcıların radarına girdi.Dünyaca ünlü Arap fonu gestekli bir grup, meşhur Zürafa Sokak'ta bulunan araziler için Türkiye'deki bir firmaya yetki verdi.

Mimarlar Odası’nın Karaköy binasının çatısı yıkıldı!

Türkiye’nin en prestijli projelerine karşı çıkan Mimarlar Odası’nın, İstanbul Karaköy’deki kaçak merkez binasında yıkım başladı. Belediye ekiplerinin 34 bin lira ceza keserek 15 gün süre verdiği binada yönetim, kendi eliyle projeye aykırı bölümleri yıktı.

Kapı Karaköy tarihe uygun olarak dekore edildi!

Son dönemde İstanbul'un en popüler semtlerinden Karaköy'e yeni bir 'kapı' açılıyor. Karaköy'ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen Kapı Karaköy hizmete açıldı.

Belediye encümeni kararıyla Karaköy'deki kaçak bina yıkılacak!

Belediye encümeni, İstanbul Mimarlar Odası’nın Karaköy’deki kaçak binasıyla ilgili yıkım kararı aldı. İskansız binada projeye aykırı inşa edilen restoran ve bölümler 15 gün içinde düzeltilmezse, belediye ekipleri yıkıma başlayacak.

2006 yılında Karaköy Cami yeniden inşa edilecek!

1958 yılında meydan genişletmesi neden gösterilerek yıktırılan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, Galegenova projesiyle Türk ve İtalyan mimarlar tarafından Karaköy Meydanı'nda yeniden hayat bulacakmış.

Karaköy İskelesi nerede Haberi

Karaköy İskelesi nerede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmet vermeye başladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şiddetli lodos sebebiyle 2008'de sulara gömülen iskele yerine Tuzla'da hayata geçirilen ve Haliç Tersanesi'nden römorkörler eşliğinde taşınan yeni iskelenin, montaj çalışmaları tamamlandı.

Yapılan gemi yanaşma testlerinden sonra Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, bu sabah itibarıyla yolculara hizmet vermeye başladı. 

Vatandaşlar bugün Kadıköy, Üsküdar ve Bostancı'ya gidebilmek için yeni iskeleyi...