25 / 04 / 2024

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

İstanbul’da şehir hatları yaz tarifesi başladı! Yeni tarifeye bakmadan yola çıkmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketleri arasında yer alan Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona erdi. 19 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yaz tarifesinde günlük ortalama sefer sayısı, geçtiğimiz yıla göre yüzde 32 oranında artırıldı.

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

Karaköy İskelesi hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

Karaköy İskelesi 29 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesinin montaj çalışmaları başlarken, iskele 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 

Karaköy'ün yeni iskelesi yakında açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaköy'ün i yakında hizmete sunacak. İBB, şehir hatlarının yeni akıllı yüzer iskelesini yakında hizmete alacak.

Yeni Karaköy İskelesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deniz taşımacılığında milyonlarca yolcuya hizmet verecek olan olan Karaköy iskelesinin yüzer platformunu, iç donanımının yapılması için Haliç Tersanesi'ne getirdi.

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Manisa Karaköy'ün yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.

Novotel Karaköy'de hizmete giriyor!

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

Halk GYO Konak, Karaköy ve Levent'teki binalarının değerlemesi!

Halk GYO Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014 yıl sonu değerleme raporlarının revize edilmiş halini tekrar yayınlandı. Halk GYO bu kapsamda Konak, Karaköy ve Levent'teki binaların değerlemesini yayınladı.

Alarko GYO Karaköy Binası değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Karaköy Binası'na ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen gayrimenkul değerleme raporu...

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Haberi

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası

İstanbul'da 1984'te hizmete giren Karaköy Vapur İskelesi, 81 metre uzunluğunda 26.5 metre genişliğinde çelik kostrüksiyon oalrak İstinye Tersanesi'nde yapıldı. 24 yıllık iskele, 21 Kasım 2008'de şiddetli lodosun etkisiyle battı. Kadıköy ve Üsküdar seferlerinin yapıldığı yüzer iskele, 1200 metrekarelik yolcu salonuna sahipti. İskele alabora olunca yerine baraka tipi geçici bir iskele konuldu. Kazadan 3 ay sonra yenileneceği belirtilen iskele 9 yıldır perişan haldeydi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2015'te 2 bin 670 metrekare deniz sahası üzerinde yapacağı ''Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi'' için Ulaştırma Bakanlığı'na başvuru yaptı. 1 milyon liraya mal olacak yeni iskele, iki tarafına gemi yanaşabilecek şekilde tasarlandı. 23 Mart'taki ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek ve konsorsiyum olarak teklif...