25 / 04 / 2024

karaman aktekke kent meydanı projesi

karaman aktekke kent meydanı projesi

Karaman Belediyesi, şehrin tarihi projesi olan Aktekke Kent Meydanı Projesi için ilk kazmayı vurdu. Belediye ekipleri İmaret Aşevi binası ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından ofis olarak kullanılan binayı tamamen yıktı...

Karaman İcra Dairesi'nden 10 milyon 354 bin 375 TL'ye satılık gayrimenkul!

Karaman İcra Dairesi kent içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Arsa için 10 milyon 354 bin 375 TL isteniyor.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Karaman Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Aktekke Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Millet Bahçesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 20 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30da yapılacak.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman Kent Meydanı'nın inşaatı devam ediyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Meydanı projesi kapsamında Karaman Belediyesi’nce yapımı devam eden okul inşaatlarında ve çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak olan Sanayi Köprülü Kavşağı Projesi alanında inceleme yaptı.

Karaman 19 Mayıs İlkokulu yıkılıyor!

Karaman'daki 19 Mayıs İlkokulunun yıkım çalışmaları ve hafriyatın kaldırılması devam edilirken Kent Meydanı projesi kapsamında imzalanan protokol gereği yerine yenisi yapılacak.

Karaman'da 24 derslikli okul inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi, Aktekke Kent Meydanı ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi kapsamında, yapılan protokollerle belediyeye devri gerçekleştirilen ve Anafartalar Ortaokulu yerine yapılması kararlaştırılan okul inşaatına başladı.

Karaman'da tarihi evler restore ediliyor!

Karaman Belediyesi, tarihi ve kültürel miraslarımızı yeniden canlandırmak ve kent tanıtım ve turizmini harekete geçirmek adına başlattığı tarihi evlerin restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Karaman Akçaşehir'de çocuk parkı açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, 'kardeş kent' Karaman Akçaşehir'de yapımını tamamladığı çocuk parkının açılışını yaptı. 4 bin metrekarelik alana kurulan parkta, çocuk oyun alanı, spor sahası ve spor alanı da oluşturuldu.

Karaman'da kent konseyi çalışmalarını sürdürüyor!

Karaman Kent Konseyi, bütün oluşumlarıyla toplum yararına sosyal sorumluluk projelerine ve çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

karaman aktekke kent meydanı projesi Haberi

karaman aktekke kent meydanı projesi


Karaman Belediyesi, şehrin tarihi projesi olan Aktekke Kent Meydanı Projesi için ilk kazmayı vurdu.


Karaman Devlet Hastanesi'nin yeni binasına taşınmasıyla Karaman Belediyesi Aktekke Kent Meydanı Projesi çalışmaları kapsamında mülkiyeti kendisine ait olan binaları yıkmaya başladı. Proje kapsamında belediye ekipleri İmaret Aşevi binası ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından ofis olarak kullanılan binayı tamamen yıktı.


Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, “Yapılamaz denilen bu önemli projeyi hamdolsun hayata geçiriyoruz. Bu önemli proje ile Karaman'ımızın tarihi dokusu korunmuş olacak, şehrimize kültürel mekanlar kazandırılacak ve turizm için önemli bir hamle gerçekleşmiş olacak. Ayrıca yeşil alan konusunda kentin göbeğinde geniş bir mekan gelecek nesillere miras kalacak. Karaman'ımıza hayırlı olsun" dedi.



Samsun A...