25 / 04 / 2024

Karaman Belediyesi İnşaat

Karaman Belediyesi İnşaat

Karaman Belediyesi, Yeşilada Mahallesi'ndeki iki adet arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptırılması ve arsa payı devir işini ihaleye çıkardı. İhalenin muhammen bedeli 20 milyon 862 bin 30 TL olarak belirlendi

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Ssm Karaman İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ssm Karaman İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sulhattin Karaman tarafından kuruldu.

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

O ilde ticari ve konut imarlı arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Manisa İli Soma Belediyesi İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Soma Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Burak Karaman ve Emre Karaman ortaklığında kuruldu.

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

TOKİ Karaman 142 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman 811 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 811 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 156 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Belediyesi İnşaat Haberi

Karaman Belediyesi İnşaat

Karaman Belediye Başkanlığı, Karaman İli, Merkez İlçesi, Yeşilada Mahallesi içerisinde bulunan, arsalar üzerine, Kapalı Teklif Usulü ile Kat karşılığı Konut, İşyerleri inşaatı yaptıracak.


İşin tahmini bedeli 2012 yılı birim fiyatları ile 20 milyon 862 30 TL olarak belirlendi.


İhale, 14 Ağustos 2012 Salı günü saat 15:00’de Kirişçi Mahallesi, Atatürk Bulvarı No:79/KARAMAN adresindeki Belediye Binası Belediye Encümen Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için