20 / 04 / 2024

karaman belediyesi tehlike yaratan bina yıkımı

karaman belediyesi tehlike yaratan bina yıkımı

Karaman Belediyesi, şehrin görüntüsünü bozan ve kullanılmayan binaları yıkıyor. Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, sahipsiz binalar için yıkım çalışması başlattıklarını söyledi...

Karaman Ayrancı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Karaman İli Ayrancı Belediye Başkanlığı, Karaman Ayrancı'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

İzmit'te tehlike oluşturan yapı yıkıldı!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

İstanbul sokaklarındaki metruk binalar tehlike saçıyor!

Mega kent İstanbul'daki metruk binalar adeta tehlike saçıyor. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin göz yumduğu ve İstanbullular için büyük tehlike arz eden bazı örnekler...

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Karaman'da 515 konutun teslimi başladı!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 515 konut projesinde teslimler başladı.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

karaman belediyesi tehlike yaratan bina yıkımı Haberi

karaman belediyesi tehlike yaratan bina yıkımı


Karaman Belediyesi, şehrin görüntüsünü bozan ve kullanılmayan binaları yıkıyor.


Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, sahipsiz binalar için yıkım çalışması başlattıklarını söyledi. Şehir merkezinde belirlenen metruk evlerin ekiplerce yıkıldığını ifade eden Uğurlu, "Belediyemizce belirlenen taşınmazın imar ve tapu kayıtları kontrol edilerek teknik elemanlarca yerinde değerlendiriliyor. Tehlike arz eden bu binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Özellikle yeni yapılaşmanın henüz başlamadığı mahallelerimizde sahibi bulunamayan, yıkık virane evler mevcut. Bu yapılar içerisinde tehlike arz edenleri, Fen İşleri Müdürlüğü personeli tarafından yapılan gerekli araştırmalar ve teknik incelemeler sonucunda tehlikesiz hale getiriyoruz" dedi.



Pirsus...