28 / 03 / 2024

Karaman Madenşehri arsa ihtiyacı

Karaman Madenşehri arsa ihtiyacı

Karaman Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüme kavuşturulduğu müjdesini veren AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Madenşehri arsa kuralarının çekileceğini söyledi.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

O ilde 3 milyon 500 TL'ye yükselen arsa bedelleri, konut fiyatlarını da uçuruyor!

Türkiye'nin en küçük büyükşehri olan Ordu'da arsa bedelleri 3 milyon 500 TL'ye kadar yükseliyor. Bu durum yeni yapılan konutların fiyatlarını da uçuruyor. Peki arsa maliyeti düşer mi? Nasıl düşürülebilir? 

CVK Maden'den Boğaz'da 124 milyon TL'lik operasyon! 

CVK Maden Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon TL'ye bina ve arsa satın alıyor. İşte söz konusu satın almanın tüm detayları...

İl Özel İdaresi'nden bu ilde satılık 28 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Arsa ve arazi satışları bu 5 ilde daha fazla!

Son günlerde dikkatleri üzerine çeken arsa ve arazi piyasası, Endeksa verileriyle aydınlatılıyor. Bu verilere göre, Türkiye'nin beş büyük şehri arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatlarının tahtı İstanbul'un oldu. İşte son dakika arsa ve arazi fiyatları, şehirler arasındaki konutların rekabeti

İl Özel İdare imarlı iki arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman Merkez'de yer alan imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

156 bin 300 TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhale tarihi açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili, Merkez ilçesi Kisecik Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

O ilde 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Karaman Ermenek Belediyesi tarafından, Karaman ili, Ermenek ilçesi, Seyran Mahallesi'nde yer alan 35 arsa 99 bin 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Karaman'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satılık arsa ve tarlalar! İhalesi 25 Temmuz'da!

Karaman Merkez ve Kazımkarabekir ilçesinde yer alan 84 adet arsa, tarla, ham toprak ve müfrez arsa satışa sunuluyor. Gayrimenkuller 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf tutuluyor...

Karaman İcra Dairesi'nden 10 milyon 354 bin 375 TL'ye satılık gayrimenkul!

Karaman İcra Dairesi kent içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Arsa için 10 milyon 354 bin 375 TL isteniyor.

Karaman Madenşehri'nde arsa ihtiyacı çözülecek!

Karaman Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüme kavuşturulduğu müjdesini veren AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Madenşehri arsa kuralarının çekileceğini söyledi.

Karaman'da 11.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman Ayrancı Belediye Başkanlığı Karaman ili, Ayrancı ilçesi, Dede Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Ayrancı Belediyesine ait arsa üzerinde 11 milyon 150 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Karaman Madenşehri arsa ihtiyacı Haberi

Karaman Madenşehri arsa ihtiyacı

AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Madenşehri'de bulunan arsa kuralarının 18 Haziran 2019 tarihinde çekileceği bilgisini verdi.  

Karamanda Uyanış Gazetesi'nde yer alan habere göre; Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüldüğünü sözlerine ekleyen Milletvekilleri Şeker ve Eser konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Arkeolojik sit alanı içerisinde bulunan Madenşehri Köyümüzün arsa ihtiyacı çözüme kavuşturuluyor.  Toplulaştırma çalışmaları tamamlanan Madenşehri köyümüzde 167.000 m² yeni yerleşim alanı belirlenerek imar ve parselasyon planları yapılarak 80 adet konut parseli oluşturulmuş, yerleşim alanına yönelik Köy Nakli kapsamındaki çalışmalar, kura çekimi aşamasına getirilmiştir. 18.06.2019 tarihinde Madenşehri Köy Konağında saat 14.00'de hak sahibi 67 ailenin kura çekimi yapılacaktır.  

Arsa kura çekimi sonrası, 60 gün içerisinde vatandaşlarımıza arsa tapuları verilecek ve 2020 yılı için Evini...