19 / 04 / 2024

karaman sanayi işçileri için tokiden ev

karaman sanayi işçileri için tokiden ev

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman'da Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayide çalışan alt gelir grubundaki işçileri ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da 45 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

Hatay’da depremin bilançosu çok ağır: 1700 işletme yıkıldı, sanayi yok oldu!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından önemli ölçüde yıkıma uğrayan Hatay, dün meydana gelen iki depremle birlikte yeniden büyük hasarlar aldı. Şehirde küçük sanayi işletmeleri büyük bir bölümü yıkılırken, çalışanlar da daha güvenli şehirlere göç ediyor.

Kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Merakla beklenen ve 700 bini aşkın kişiyi ilgilendiren kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

TOKİ Karaman projesi için beklenen tarih geldi! 218 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Karaman projesi için beklenen tarih resmen geldi... 218 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Karaman projesi için beklenen müjde geldi! Sadece o ilçeye tam 218 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 218 yeni konut inşa edecek. 

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Adam Simit tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

karaman sanayi işçileri için tokiden ev Haberi

karaman sanayi işçileri için tokiden ev

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman'da Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayide çalışan alt gelir grubundaki işçileri ev sahibi yapacaklarını söyledi.


Turan, inşası süren TOKİ yatırımlarını incelemek üzere geldiği Karaman'da Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.


Karaman Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) çalışan işçiler için yapılan konutları inceleyen Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karaman'da, Türkiye'ye örnek olacak projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.


Turan, Karaman'daki Piri Reis Vadi Projesi'ninde Anadolu'daki bir çok projeye rehberlik edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:"Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan alt gelir gurubundaki vatandaşlarımız taksit öder gibi, kira öder gibi ev sahibi olacak. Önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde bu alan 15-20 bin nüfusun yaşayacağı yeni bir Karaman merkezi olacak. Şu anda 428 konut inşa ediliyor. 32 derslikli bir okul inşa ediyoruz....