19 / 04 / 2024

karaman sarıveliler kamulaştırma

karaman sarıveliler kamulaştırma

TEİTAŞ'a ait 154 kV Ermenek - Daran Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında güzergaha isabet eden alanlar için acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sarıyer için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman'da acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek 154 kV Akyel-1 RES TM-Karaman OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek Akyel-1 Rüzgar Elektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Silifke'de kamulaştırma kararı!

DSİ Genel Müdürlüğü'nce Mersin ili Silifke ilçesi, Sarıaydın Mahallesinde 101 ada 297 parsel ve 101 ada 292 parselin kamulaştırma ilanı yayınlandı.

Karaman-Ereğli'de Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Karaman ve Ereğli'de Enerji İletim Hattı için 3 ayrı acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

TCDD'den Kars ve Karaman'da acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi ve Karaman-Ulukışla İstasyonları Arasının Çift Hatlı Hale Getirilmesi Projesi kapsamında bazı gayrimenkulleri kamulaştırıyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de acele kamulaştırma kararınına tepki!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm için “Acele Kamulaştırma” kararıyla ilgili yapılan basın açıklamasında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “acele ranta ihtiyacı var" dedi.

Gaziosmanpaşa'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma!

Gaziosmanpaşa'nın Bağlarbaşı, Karlıtepe, Küçükköy, Merkez, Sarıgöl, Silahtarağa, Yenimahalle, Yenidoğan ve Yıldıztabya'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Karaman-Merkez Akın Göleti ve Sulaması için acele kamulaştırma!

Karaman-Merkez Akın Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla Karaman Merkez Yukarı Akın ve Aşağı Akın'da belirlenen parseller için acele kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

karaman sarıveliler kamulaştırma Haberi

karaman sarıveliler kamulaştırma

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6753

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “154 kV Ermenek-Daran Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle anılan Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 21/8/2014 tarihli ve 1392 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 1/9/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.