29 / 03 / 2024

Karaman TOKİ konutları son durum

Karaman TOKİ konutları son durum

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ), tarafından Organize Sanayi işçilerine yönelik yapımına başlanan konutların hızla yükseldiğini söyledi.

Karaman TOKİ Konutları'nda kuralar çekildi!

Karaman’a Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Piri Reis Konutları için kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Karaman Ermenek Konutları'nda teslimler başlıyor!

Karaman Ermenek'te tamamlanan TOKİ konutları Ağustos ayı ortalarından itibaren hak sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

Karaman Kırbağı TOKİ Konutları tam liste kura sonucu!

Daire fiyatlarının 87 bin TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Evleri emeklilere özel satışa sunuldu. İşte Karaman Kırbağı TOKİ Konutları tam liste kura sonucu...

TOKİ Karaman Emekli Konutları'na 7 katı başvuru yapıldı!

TOKİ'nin "Emekli Grup Konut Projesi" kapsamında Karaman merkezde yapılacak 400 konut için kura çekildi.İnşa edilecek konut sayısının yaklaşık 7 katı başvuru yapılması dolayısıyla Yunus Emre Konferans Salonu'nda yoğunluk yaşandı.

TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekilişi nerede?

Karaman Merkez Kırbağı TOKİ Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede 240 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. Peki TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekilişi nerede?

Karaman TOKİ Kırbağı Konutları kura çekimi!

Karaman TOKİ Kırbağı Konutları kura çekimi kapsamında 400 adet konut bugün satışa sunuluyor. Aylık taksitlerin 270 TL'den başladığı projede 2+1 daire tipleri bulunuyor.

Karaman Kırbağı TOKİ Konutları kura çekimi!

Karaman Kırbağı TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında 400 adet konut satışa sunuluyor. Projede 75 metrekare büyüklükte dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor.

Karaman Kırbağı TOKİ Konutları fiyatları!

TOKİ Karaman Kırbağı'nda daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki Karaman Kırbağı TOKİ Konutları fiyatları ne kadar?

Karaman TOKİ konutları hızla yükseliyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ), tarafından Organize Sanayi işçilerine yönelik yapımına başlanan konutların hızla yükseldiğini söyledi.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

TOKİ Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Bitlis Beşminare 'de 169 adet TOKİ Konutlu satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

Karaman TOKİ konutları son durum Haberi

Karaman TOKİ konutları son durum

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ), tarafından Organize Sanayi işçilerine yönelik yapımına başlanan konutların hızla yükseldiğini söyledi.


Çalışmaları yerinde inceleyen Çalışkan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapımına geçen Haziran ayında başlanan çalışmalarda, önemli mesafe kat edildiğini belirtti.


İlk etapta, 16 blok halinde yapılacak olan konut projesinin hızla devam ettiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Hayata geçirilen konut projeleri ile vatandaşların uygun fiyatlarla zorlanmadan konut sahibi olmalarını sağlıyoruz. İşçi konutları çok önemli bir proje . Baktığımız zaman kısa zaman içerisinde binaların hızla yükseldiğini görüyoruz. Toplam 428 konutun yer aldığı proje kapsamında; 300 kişilik bir cami, 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri ve yeşil alanlar yapılacak. Bir kaç etapla 5 bin konut yapılması hadefleniyor. Bu konutları sadece...