20 / 04 / 2024

karasu sahili temizlik çalışmaları

karasu sahili temizlik çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kuzey sahillerinde çalışmalarına başladı. Yılmaz Çiğdem, Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinin sahip olduğu yaklaşık 60 kilometrelik sahil şeridinde çalışmaların 24 saat süreceğini açıkladı...

Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enis Karasu tarafından kuruldu.

Karasu Sahili'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Karasu sahilinde yapılan kaçak yapılar Karasu Belediyesi ekipler tarafından yıkıldı.

Karasu yatırımcıların yeni hedefi oldu!

Emlak İstasyonu Karadeniz bölge müdürü Adem Demirtürk Sakarya'nın Karasu ilçesi 55 kilometrelik sahili ve İstanbul'a sadece 2,5 saat mesafede yer alması ile emlak yatırımcılarının akınına uğruyor dedi.

Sakarya Karasu sahil projesinin temeli 27 Nisan'da atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu sahili rekreasyon çalışmalarında son aşamaya gelindiğini ve hazırlanan projenin temelinin 27 Nisan Pazartesi günü atılacağını belirtti.

Kozlu sahili çöpten temizlendi!

Zonguldak'ta büyük dalgalarla eski çöp döküm alanından denize karışan atıkların kirlettiği Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlarca temizlik yapıldı. Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar temizlik yaptı.

Konyaaltı Sahili'ni öğrenciler temizledi!

Farklı ülkelerden gelen öğrenciler, dünyanın en güzel sahillerinden bir olan Konyaaltı’nda temizlik yaptı. Öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını, amaçlarının sahili kullanan kişilerde duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Günpen Turizm İnşaat Plastik Ürünler ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Günpen Turizm İnşaat Plastik Ürünler ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Günaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Mis Group, konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi hizmeti veriyor!

Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...

Çevre temizlik vergisi ödeme zamanı 2014!

İşyeri kullanıcılarının belediyeye giderek ödediği çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmetlerine karşılık olarak alınıyor. Peki vergi ne zaman ödenir? İşte çevre temizlik vergisi ödeme zamanı 2014...

Ecem Müteahhitlik İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Müteahhitlik İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Yıldırım tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Beşyıldız Çiçekçilik Çikolata Otopark İşletmeleri Halı Temizlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Beşyıldız Çiçekçilik Çikolata Otopark İşletmeleri Halı Temizlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Yıldız, Niyazi Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Çevre temizlik vergisi ne zaman ödeniyor?

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Çevre temizlik çöp vergisini kaleme aldı. Çevre temizlik vergisinin, birinci taksiti emlak vergisinde olduğu gibi her yılın Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor...

Mamak'ta çevre temizlik vergisi ödemeleri için vezneler haftanın 7 günü açık!

Emlak ve işyerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2014 yılına ait 1. taksiti ödeme süresi 31 Mayıs Cumartesi günü sona eriyor. Mamak Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğüne bağlı vezneler 31 Mayıs tarihine kadar haftanın yedi günü çalışacak...

karasu sahili temizlik çalışmaları Haberi

karasu sahili temizlik çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi kuzey sahillerinde çalışmalarına başladı. Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinin sahip olduğu yaklaşık 60 kilometrelik sahil şeridinde çalışmaların 24 saat süreceğini açıklayan Yılmaz Çiğdem, “Kuzey sahillerimizi mavi bayrakla buluşturmak adına önemli bir adım attık. İnşallah sahillerimizin korunması ve yenilenmesi adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kuzey sahillerinde temizlik çalışmalarına başladı. Tüm il sınırlarının Büyükşehir hizmet alanına dahil olmasının ardından Karasu, Kocaali ve Kaynarca sahil şeritlerinde düzenleme çalışmalarının başlatılacağını duyuran Büyükşehir Belediyesi, bu konuda ilk adımı attı ve yaklaşık 30 kilometre sahil şeridinin bulunduğu Karasu ilçesinde çalışmalara başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, “Büyükşehir filosuna yeni katlan sahil temizleme aracımızla Karasu’da çalışmalarımıza start verdik” dedi.

Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

60 kilometrelik sahil temizleniyor

Çiğdem, “Özel tasarlanmış...