28 / 03 / 2024

Konyaaltı Sahili'ni öğrenciler temizledi!

Konyaaltı Sahili'ni öğrenciler temizledi!

Farklı ülkelerden gelen öğrenciler, dünyanın en güzel sahillerinden bir olan Konyaaltı’nda temizlik yaptı. Öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını, amaçlarının sahili kullanan kişilerde duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.



Sahillerin temiz kullanılmasına dikkat çekmek için yapılan etkinliğe katılan öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını, amaçlarının sahili kullanan kişilerde duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Akdeniz Üniversitesi ve Gençlik Servisleri Merkezi’nin Antalya’da düzenlediği Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı’na katılan yerli ve yabancı öğrenciler sosyal sorumluluk projesi kapsamında Konyaaltı sahilini temizledi. Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen temizliğe, Türkiye, Japonya, Fransa, İspanya, Almaya, Sırbistan, Vietnam ve Kore’den 21 üniversite öğrencileri katıldı. 


Çevre temizliği bilincinin oluşturulması ve sağlıklı çevrenin öneminin vurgulanması amacıyla ellerine çöp torbalarını alan öğrenciler, amaçlarının plajların kullanımına dikkat çekmek olduğunu söyledi. Konyaaltı’nda tüm hizmetlerin ücretsiz olmasının kendilerini şaşırttığını söyleyen öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını ifade etti. 


Katılımcılara Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından günün anısına tişört ve şapka hediye edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön