25 / 04 / 2024

karataş bahçe yatırımları

karataş bahçe yatırımları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karataş İlçesi’ne bağlı Bahçe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiği toplantıda “Halktan beslenen yönetimler ayakta kalır” dedi. Bahçe’ye yapılan hizmetleri değerlendiren Sözlü, yeni müjdeler verdi.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Yap işlet devret modeliyle gerçekleştirilen yatırımlar için önerge verildi!

Yap işlet devret modeli ile gerçekleştirilen yatırımların bütçe üzerindeki etkilerinin tespit edilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

karataş bahçe yatırımları Haberi

karataş bahçe yatırımları


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karataş İlçesi’ne bağlı Bahçe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiği toplantıda “Halktan beslenen yönetimler ayakta kalır” dedi. Bahçe’ye yapılan hizmetleri değerlendiren Sözlü, yeni müjdeler verdi.


Başkan Hüseyin Sözlü, sahil ilçesi Karataş’ta yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan Bahçe Mahallesi’nde gerçekleştirilen hizmetleri ve yeni talepleri yöre halkıyla birlikte değerlendirdi. “Zulüm çöllerinde yezid olmaktansa Kerbela’da Ali’nin oğlu Hüseyin olmaktan gurur duyarım” yazılı pankartla karşılanan Başkan Hüseyin Sözlü, yıllardır bölgenin kangren olan sorunlarına çözüm ürettiklerini, sahil yolu, mezarlık yolu, Karaçöl yolu ve türbe çevresinin ulaşımını elverişli hale getirdiklerini belirtti.


HALKIN İSTEK VE İHTİYAÇLARI ÖNEMLİ


Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Hüseyin Sözlü, Bahçeli hemşehrilerinin belediye otobüsü hizmetlerinden tarifeli olarak yararlandığını, halk ekmeğin de düzenli olarak buradaki vatandaşların tüketimine sunulduğunu anlattı. Okul...