28 / 03 / 2024

Karatay Belediyesi projeleri

Karatay Belediyesi projeleri

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye öncülüğünde yaklaşık 22 toplu konut projesinin hayata geçtiğini ve toplamda 11 bin 416 dairenin yapıldığını açıkladı.

Karatay Belediyesi imar uygulamalarını ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor!

Karatay Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla Karatay'ın çehresi değişirken imar yolları, parklar ve çevre düzenlemeleri ile de modern bir hale geliyor.

Karatay'da 22'nci toplu konut projesinin hazırlıkları tamamlandı!

Karatay Belediyesi 22. Toplu Konut Hamlesi'ni kurmaya hazırlanıyor. İbrahim Sokaklar ile Küfe Caddesi arasında yapılacak 864 dairelik kooperatifin proje ihalesini gerçekleştirerek, arsa sahipleriyle kat karşılığı sözleşmelerini tamamladı...

Karatay Belediyesi'nden toplu konut hamlesi, 400 milyon TL'lik rekor çalışma!

Karatay Belediyesi, daha yaşanabilir bir Karatay için, güvenli ve sağlıklı konutlarla kentsel çevre standartlarında yaşam alanları sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karatay Belediyesi 264.8 milyon TL'ye arsa satacak! 24 ay taksitle!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 264 milyon 800 bin TL olarak belirtildi.

Bu belediye 17 bin TL maaşla personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Konya Karatay Belediyesi personel alımı yapacağını paylaştı. Yayımladığı son ilana göre bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personeller alacağını duyurdu. Karatay Belediyesi’nin yayımladığı son ilana göre 17 bin lira maaşla çalışacak yeni personel alımı yapılacak.

Karatay Belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf 7 arsa satacak!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Karatay Belediyesi'nden büyük fırsat! 24 ay taksitle 8 arsa satıyor!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 8 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı ile ilgili tüm detaylar...

Karatay Belediyesi Konya'da 12 ay taksitle 4 arsa satıyor! Herkes alabilir!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konutu ihale 13 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karatay Belediyesi 10 arsa satıyor!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Hacıyusufmescit ve Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Konya Karatay'da 14.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Konya Karatay Belediyesi, Konya ili Karatay ilçesinde yer alan 7 gayrimenkulü toplam 14 milyon 170 bin TL muhammen bedelle satıyor.

Konya Karatay Belediyesi'nden 29 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Konya Karatay Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesinde yer alan 7 arsayı 28 milyon 972 bin TL'ye satıyor...

Karatay Belediyesi'nden 20.6 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Karatay Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karatay ilçesinde yer alan 15 arsayı 20 milyon 642 bin 793 TL'ye satıyor...

Konya Karatay Belediyesi'nden 18.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Konya Karatay Belediyesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı 18 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Karatay Belediyesi projeleri Haberi

Karatay Belediyesi projeleri

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye öncülüğünde yaklaşık 22 toplu konut projesinin hayata geçtiğini ve toplamda 11 bin 416 dairenin yapıldığını açıkladı. Yapımı devam eden kooperatiflerde teslim edilen daire sayısının 6 bin 357 olduğunu ifade eden Hançerli, 2015 yılı içerisinde ise yapımı tamamlanan 688 dairenin üyelere teslim edileceğini kaydetti. 


Karatay Belediyesi ve Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü çerçevesinde Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan kooperatiflerin yönetim ve çalışan kadrosuna "Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi" kursu verilmeye başlandı.


Karatay Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen eğitim programına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Halk Eğitim Müdürü İbrahim Sardoğan, kooperatif başkanları ve yöneticileri katıldı. Eğitim öncesi kısa bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi öncülüğünde yaklaşık 22 toplu...