26 / 04 / 2024

karatay belediyesi taksitle arsa satışı

karatay belediyesi taksitle arsa satışı

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Karatay Belediyesi Konya'da 12 ay taksitle 4 arsa satıyor! Herkes alabilir!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konutu ihale 13 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karatay Belediyesi'nden toplu konut hamlesi, 400 milyon TL'lik rekor çalışma!

Karatay Belediyesi, daha yaşanabilir bir Karatay için, güvenli ve sağlıklı konutlarla kentsel çevre standartlarında yaşam alanları sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle satılık iş yeri!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

O ildeki 2 konut taksitle satılıyor! Ev arayanlar dikkat! 

Erzincan Refahiye Belediyesi, Erzincan ili, Refahiye ilçesi, Binali Yıldırım Mahallesinde yer alan 2 adet konutu yüzde 75'ini peşin, kalanını taksitle satıyor. İşte detaylar...

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Karatay Belediyesi 264.8 milyon TL'ye arsa satacak! 24 ay taksitle!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 264 milyon 800 bin TL olarak belirtildi.

Konya'da 20 bin 501 metrekarelik arsa 24 taksitle satılıyor! KDV'den muaf imarlı arsalar!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Aşağıpınarbaşı Mahallesinde yer alan 20 bin 501 metrekarelik arsayı 24 taksitle satılıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 12 taksitle KDV'den muaf 8 arsa satacak!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 8 adet arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar KDV'den de muaf.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle ticaret imarlı arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı tam 24 taksitle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 961 metrekare alana sahip.

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara 24 taksit fırsatı! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Karatay ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı 1 taksit peşin, kalanı 23 taksitle satıyor. Peki Konya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar?

karatay belediyesi taksitle arsa satışı Haberi

karatay belediyesi taksitle arsa satışı

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Konya Karatay Mezbaha ve Akabe mahallesinde yer alan arsalar sanayi  ve ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Alanların 4 bin 874 metrekare ile 10 bin 39 metrekare arasında değiştiği arsalar için 12 ve 24 ay taksit yapılıyor. Söz konusu arsalar KDV'den de muaf.

Muhammen bedellerin 8 milyon 930 bin TL ile 22 milyon 90 bin TL arasında değiştiği arsalar için ödenecek geçici teminat bedelleri de 267 bin 900 TL ile 660 bin 600 TL arasında değişiyor. 

İhalelere katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin Karatay Belediyesine borcu olmadığına dair belge teslim etmesi gerekiyor. 

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 05 Ekim 2022 tarihinde saat 15:00'da Belediye Encümenince, Encümen oplantı salonunda...