26 / 04 / 2024

Karavanke Tüneli cengiz inşaat

Karavanke Tüneli cengiz inşaat

Slovenya ile Avusturya ile sınırında bulunan Karavanke Tüneli'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon euro teklif veren Cengez İnşaat kazandı.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Cengiz İnşaat Karavanke Tüneli ihalesini kazandı!

Cengiz İnşaat, Avusturya ile Slovenya'yı birbirine bağlayan Karavanke Tüneli'nin yeniden inşası ihalesini kazandı...

Karavanke Tüneli'ni Cengiz İnşaat yapacak!

Slovenya ile Avusturya ile sınırında bulunan Karavanke Tüneli'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon euro teklif veren Cengez İnşaat kazandı.

Yeni Zigana Tüneli projesi 2020'de tamamlanacak!

Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Yeni Zigana Tüneli proje çalışmalarını inceledi Cengiz İnşaat Maçka Şantiyesini ziyaret eden Pişkin'e, şantiye şefi ve aynı zamanda Proje Müdürü Tarık Eyüboğlu ile şantiye şefi Yavuz Akpınar tarafından brifing verildi.

Zigana Tüneli Mart sonu başlıyor!

Zigana Tüneli ihalesiyle ilgili gelişmeleri yerel bir gazeteye açıkyalan Cengiz İnşaat CEO'su yüksek mühendis Kemal Ünlüer tünelin Mart ayı sonuna doğru başlayacağını belirttiği öğrenildi.

Zigana Tüneli başlıyor!

Zigana Tüneli inşaatı ihalesinde Ankara İdare Mahkemesi'nin durdurma kararını Danıştay'a götüren Cengiz İnşaat haklı bulundu. Önceden hazırlıklarını yarım bırakan firma yeniden çalışma başlattı. İşte ayrıntılar...

Asım Cengiz: Zigana Tüneli'ni mahkeme durdurdu!

Zigana Tüneli ihalesi mahkeme kararıyla iptal edilmişti. İhalenin iptaline 'Karayolları Sevenler Derneği' ismiyle Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin'e gönderilen bir mektubun da etkili olduğu iddialarına Cengiz İnşaat sert çıktı.

Zigana Tüneli projesinde son durum ne?

Zigana Tüneli Zigana Tüneli ihalesini Cengiz İnşaat kazanmıştı. İhaleye katılan diğer şirketler sürece itiraz etti. Mahkeme ihalenin tekrar değerlendirilmesine karar verdi.

Zigana Tüneli için bu ay yeniden ihaleye çıkılacak!

Zigana Tüneli Projesi için bu ay içinde yeniden ihaleye çıkılacağı bildirildi. Zigana Tüneli’nin ihalesi 10 Kasım 2014'te yapılmıştı. 18 firmanın teklif verdiği ihaleyi, Cengiz İnşaat kazanmıştı.

Zigana Tüneli ihalesinin sonucu iptal oldu!

Zigana Tüneli projesinde belirsizlik sürüyor. Tünel ve bağlantı yolları ihalesini Cengiz İnşaat kazanmıştı. İhaleye katılan diğer şirketler itiraz etti. Mahkeme ihalenin tekrar değerlendirilmesine karar verdi.

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Karavanke Tüneli cengiz inşaat Haberi

Karavanke Tüneli cengiz inşaat

Türk şirketi Cengiz, İnşaat Slovenya ile Avusturya'yı birbirine bğlayacak.  Cengiz İnşaat, Karavanke Tüneli'nin Slovenya tarafında yer alan ikinci kısmının yapımı için düzenlenen ihaleyi kazanan firma oldu. Şirket, 8 km uzunluğundaki tünel için 89 milyon Euro'luk teklif verdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Cengiz İnşaat'ın Slovenya dışında yurtdışında Azerbaycan, Bosna Hersek, Kuzey Irak ve Kazakistan’da de çeşitli inşaat altyapı ve üstyapı projeleri de...