20 / 04 / 2024

karbon ayak izi hesaplama polisan

karbon ayak izi hesaplama polisan

Polisan Holding, iklim değişikliğine karşı duyarlılığını göstermek ve kurumsal bazda sorumluluğunu yerine getirmek amacıyla karbon ayak izi hesaplama ve raporlama çalışmaları yapıyor...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Deprem uzmanından Marmara için flaş uyarı: Büyük depremlerin ilk ayak sesleri! 

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son zamanlarda peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu. Güney Marmara'ya dikkat çeken Ersoy, büyük depremlerin ilk ayak sesleri uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Müteahhitlerden inşaat sektörü için karbon emisyonu uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren,  8 Kasım Dünya Şehircilik Günü'ne ve müteahhitlik sektöründeki çalışmalara dair değerlendirmede bulundu.  Eren, binalar ve inşaat-yapım süreçlerinin küresel karbon emisyonunun yüzde 40'ını oluşturduğunu belirtti.

A101’de Arzum çubuk blender 399 TL’ye, Kiwi mini tost makinesi 329 TL’ye, ayak masaj aleti 329 TL’ye düştü!

A101’den yine pek çok ürüne indirim geldi. Buna doğrultuda, Arzum çubuk blender 399 TL’ye, Kiwi mini tost makinesi 329 TL’ye, ayak masaj aleti 329 TL’ye düştü. İşte 14 Temmuz Cuma A101 fiyat listesi...

KVKK'dan uyarı var! Personel takibini parmak izi ile yapan firmalara ceza!

Parmak izi ile mesai takibi yapan işletmelerin uygulamalarını tekrar gözden geçirmesi gerekecek. Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), hukuka aykırı şekilde kişisel verileri işleyen bir veri sorumlusuna büyük bir idari para cezası kesti.

Bina güçlendirmede mucize yöntem: İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi!

Hatay’da üçüz bloklardan biri adeta kum yığınına döndü, biri ağır hasar aldı, diğeri ise dimdik ayakta kaldı. Ayakta olan blok, 14 yıl önce ODTÜ’lü hocaların kendi geliştirdikleri ‘karbon fiber’ yöntemiyle güçlendirilmiş. İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi....

Novocem: OYAK Çimento’dan düşük karbon emisyonlu yeni çimento! 

Sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamak amacıyla çevreci ürünler geliştirmeyi sürdüren OYAK Çimento, düşük karbon emisyonuyla üretilen ‘Novocem’ çimentosunu da ürün gamına kattı. 

Zamanın ayak uyduran saat markası Casio'da kampanya zamanı! İşte 20 Eylül 2022 Casio fiyat listesi

Saat denilince akla ilk gelen Casio zamana ayak uyduran yeni teknoloji ve şık tasarımlarıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor. Casio şimdi de indirim kampanyasıyla herkesin kolunda yer almayı hedefliyor. İşte Casio fiyat listesi

Altın piyasasının kahini İslam Memiş, bu defa çok açık konuştu: Büyük tufanın ayak sesleri

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, "Büyük tufanın ayak sesleri" ifadelerini kullandı. 

Doların ayak sesleri dünden gelmeye başlamıştı! Bakın dolar bugün kaç lira oldu?

Dolar haftanın son işlem günü  milyonlarca kişi tarafından yakından yurt içi piyasalarda takip edilmeye devam ediyor. Dün, Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar yükseliş eğilimine devam etti, bugün de fırladı. Doların yükseliş ayak sesleri dünden gelmeye başlamıştı. Dolar bugün kaç lira oldu?

ÇEDBİK’TEN inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı yaparak, "Şirketlerin karbon hedefini belirlemesinin de iklim krizinde iyileşme sürecini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

karbon ayak izi hesaplama polisan Haberi

karbon ayak izi hesaplama polisan

Polisan Holding, iklim değişikliğine karşı duyarlılığını göstermek ve kurumsal bazda sorumluluğunu yerine getirmek amacıyla iştirakleri Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş., Polisan Kimya Sanayi A.Ş. ve Poliport Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde Karbon Ayak İzi Hesaplama ve Raporlama çalışmalarına başlıyor.


Türkiye’de kimya sektörünün önde gelen şirketlerinden olan Polisan Holding, sektördeki öncü konumunu sürdürülebilirlik alanında attığı adımlar ile güçlendiriyor. Kurumsal sürdürülebilirliğin karşısındaki en önemli tehditlerden biri olan iklim değişikliğine karşı, Polisan Holding’in üç şirketinde başlayacak olan çalışma ile birlikte Polisan Boya, Polisan Kimya ve Poliport’un 2012 yılındaki tüm faaliyetlerinden kaynaklanan sera gazı emisyonları uluslararası kabul görmüş Sera Gazı Protokolü’ne göre hesaplanarak, ISO 14064 standardına göre raporlanıyor.


Gelişen teknoloji ile birlikte sanayilerin ve insanların son 150 yılda atmosfere kontrolsüz bir şekilde sera gazları...