26 / 04 / 2024

kardemir fabrikası karabük

kardemir fabrikası karabük

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu...

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Kardemir Karabük 3. kupon ödemesini yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 3. kupon ödemesini yaptı.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Kardemir fabrikasının temel atma yıl dönümü törenle kutlandı!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın (kardemir) temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Mehmet Ali Şahin, "Yaptığımız mücadele basit bir terörle mücadele değildir. Bu bir nevi kurtuluş savaşıdır" dedi.

Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı.

Kardemir Özel Sektör Tahvili piyasasında adını duyurdu!

Türkiye'nin ilk ağır sanayi tesisi ve ilk entegre demir çelik fabrikası Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Kardemir), Özel Sektör Tahvili piyasasında da adını duyurdu.

Kardemir Karabük Demir Çelik ortaklık davası hakkında açıklama yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili gelişmeleri bildirdi..

Mehmet Yanmaz Kardemir Karabük'ten ayrıldı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şirketin İşletme Teknolojileri ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Mehmet Yanmaz'ın görevinden ayrıldığını bildirdi.

Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yzılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı.

kardemir fabrikası karabük Haberi

kardemir fabrikası karabük

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920'li yıllarda başlattığı ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 3 Nisan 1937'de, o dönem 13 haneli bir köy olan Karabük'te kurulan demir çelik fabrikasında 1939'da demir üretimi yapıldı. 

Anadolu Ajansı'ndan Ahmet Özler'in haberine göre; Fabrika sayesinde bugün yaklaşık 300 bin nüfusuyla ülkenin 78 plakalı şehri haline gelen Karabük'te binlerce kişiye aş ve iş olan KARDEMİR, tersane, liman, baraj, petrokimya tesisi, köprü, spor salonu ve endüstriyel tesislerin proje, imalat ve montajını gerçekleştirdi, ERDEMİR ve İSDEMİR gibi entegre demir çelik fabrikalarının da kurulmasında paya sahip.  

"Fabrikalar Kuran Fabrika" unvanına sahip ve Türkiye'nin endüstriyel atılımlarına yıllarca önemli katkılar sağlayan KARDEMİR, ülkenin en büyük 23. şirketi olarak bu desteğini bugün de sürdürüyor.

Yılda yaklaşık 2,5 milyon ton üretimi ve...