25 / 04 / 2024

Kars icralık ihaleler

Kars icralık ihaleler

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü'nde yer alan 22.508,00 metrekare yüzölçümlü Kars Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Hisseli tapuya haciz konulabilir mi? Mirasçılardan biri icralık olursa ne olur?

Hisseli tapu sahipleri bazı temel sorularına yanıt arıyor. Onlardan biri de haciz konusudur. İşte bu konuya dair detaylar!

İcraya düşen borcunuz varsa hemen bakın! Borcunuz silinmiş olabilir!

Öğrenciler de dahil birçok kesimi ilgilendiren düzenlemeler içeren ekonomi ile ilgili torba yasa Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Torbadaki en önemli maddelerden biri borcu yüzünden icralık olanlara bayram ettirecek. Buna göre, icraya düşen borç 2 bin lira ve altında ise bu borç sil

Dikkat çeken yazı! Yeni bir vergi ve imar affı mı gelecek?

Eski Gelirler Genel Müdürü Saygılıoğlu, 2 bin liraya kadar olan icralık fatura borçlarının ilgili şirketlerin vergilerinden düşülmesi, kredi yurtlar kurumu borçlarının faizlerinin silinmesi gibi düzenlenmelerin öncül bonuslar olduğunu asıl büyük balıkların sonraki torbalarda olacağını söyledi.

Bu fırsat bir daha gelmez! 295 bin liraya icralık araçlar satışa çıkarıldı

İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın yönünü icra yoluyla satışa sunulan araçlara çevirdi. Bu doğrultuda büyük bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, vatandaşa bir daha bulamayacağı fırsat sunmakta. İşte, Ziraat Bankası'nın icra araç satışı ayrıntıları...

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İcralık borçlar nasıl silinecek? Hangi icralık borçlar silinecek? İcra affı ne zaman olacak?

6 milyon vatandaşa ait borçların tam iki bin liralık kısmı devlet tarafından ödecek. Peki, icra borçları nasıl kapatılacak, nereye müracat edilecek, hangi icra borçları silinecek?

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

Milyonların cebini ilgilendiren 5 düzenleme geliyor

İlk etapta kamuya maliyeti 56 milyar lirayı bulan 2 önemli adımın atılması için yasal düzenleme yapılacak. KYK borcu olan gençlerin ve fatura borçları icralık olan 6 milyon kişinin gözü kulağı Meclis'ten geçecek torba yasada.

Kars icralık ihaleler Haberi

Kars icralık ihaleler

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü'nde yer alan 22.508,00 metrekare yüzölçümlü Kars  Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor. 


Özellikleri : Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü 1183 Ada No, 6 Parsel Nolu taşınmaz tapu kaydında arsa niteliklidir. 16/06/2017 tarihli bilirkişi raporuna göre; Arsa üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. Taşınmaz Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu parselin bitişik parselidir. Taşınmaz ana yola cephelidir. Yakın çevresinde Devlet Hastanesi, Şeker Fabrikası, konutlar , işyerleri ve Öğrenci Yurdu bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgenin teknik al yapısı henüz tamamlanmamış olup gerek belediye gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmaz şehir merkezine uzak olup, ulaşım dolmuş ile sağlanabilmektedir.


Yüzölçümü : 22.508,00 metrekare

Arsa Payı :...