23 / 04 / 2024

Kars Mesut Yılmaz Parkı nerede

Kars Mesut Yılmaz Parkı nerede

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mesut Yılmaz Parkı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz Parkı’nın eski günlerine döneceğinin müjdesini veren Başkan Murtaza Karaçanta, parkın yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Rize Çayeli'ndeki Mesut Yılmaz Parkı yıkılıp mescit yapılacak!

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Hacıbaşı Camisi'nin restorasyon çalışması için bir yıl kapalı kalacak olması nedeniyle belediyenin geçici mescit yapmak üzere Mesut Yılmaz Parkı'ndaki ağaç ve oturma gruplarını sökmesi tartışma yarattı.

Kars Mesut Yılmaz Parkı restore edilecek!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mesut Yılmaz Parkı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz Parkı’nın eski günlerine döneceğinin müjdesini veren Başkan Murtaza Karaçanta, parkın yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

Mesut Yılmaz Göl Konakları'ndan villa aldı!

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Mesut Yılmaz'ın oğulları 3. Havalimanı inşaatında!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

Gürcan Mesut Yılmaz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürcan Mesut Yılmaz İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mesut Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım 2014 tarihinde Önaldı İş Merkezi Bahçelievler'de kuruldu.

Mesut Yılmaz'ın oğulları restoranlarını kapatıyor!

Akşam Gazetesi muhabirlerinden Orkun Bulut'un haberine göre; Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz, restoranlarını bir bir kapatıyor. Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert ise aynı sektörde hızla büyüyor...

Ziya Yılmaz tavlada Adnan Kuşoğlu'na altın tesbih kaybetti!

DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz kadim dostu Adnan Kuşoğlu'na tavla turnuvasında altın tesbih kaybetti.

Tuzla Yılmaz Evleri'nde 170 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

M.Yılmaz İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fehmi Yılmaz yeniden inşa edilen eserleri anlatacak!

Sanat Tarihçisi Fehmi Yılmaz İstanbul'un Hazineleri adlı seminerde İstanbul'un yeniden inşa edilen eserlerini anlatacak

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Kars Mesut Yılmaz Parkı nerede Haberi

Kars Mesut Yılmaz Parkı nerede

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mesut Yılmaz Parkı’nda bir takım incelemelerde bulundu.

Uzun yıllardan beri atıl vaziyette bulunan Mesut Yılmaz Parkı, Başkan Karaçanta’nın talimatlarıyla Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce revizyon çalışmaları başlatıldı. Karaçanta, beraberindeki Başkan Yardımcıları Ferit Yenice, Yakup Yıldız, Park ve Bahçeler Müdür Vekili Peyzaj Mimarı Özge Erginbay ile birlikte Mesut Yılmaz Parkı’nı gezerek yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Mesut Yılmaz Parkı’nın eski günlerine döneceğinin müjdesini veren Başkan Murtaza Karaçanta, parkın yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

Mesut Yılmaz Parkı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler veren Park ve Bahçeler Müdür Vekili Peyzaj Mimarı Özge Erginbay, “Medeniyetin ve yaşam kalitesinin bir göstergesi olarak kabul edilen açık yeşil alanlar, kentsel ortamdaki önemi her geçen gün giderek artmaktadır. Kars Kenti imar planında 123,3 hektar alan park alanı...