27 / 04 / 2024

Karşıyaka Demirköprü yatırımları

Karşıyaka Demirköprü yatırımları

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar ve satın alınan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

OSB yatırımlarına 388 milyon liralık ödenek ayrıldı!

OSB yatırımlarına ayrılan ödenek yüzde 75 artırılarak 388 milyon liraya çıkarıldı. Bu rakam geçen yıl 222 milyon 2 bin liraydı.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

Karşıyaka Demirköprü yatırımları Haberi

Karşıyaka Demirköprü yatırımları


En son 2010 yılında yaşanan şiddetli yağışların ardından Bostanlı Deresi’nin taşmasıyla Karşıyaka Demirköprü bölgesindeki evler ve sokaklar sular altında kalmıştı. Geçmiş yıllardan kaynaklanan plansız yapılaşmanın doğurduğu sıkıntıları tespit ederek sorunun köklü çözümü için harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 yılda Demirköprü’de adeta yeni bir dünya yarattı. 

20 milyon TL harcandı

Islah çalışmaları ile taşkınlar ve su baskınları önlendi, bölge imar planına uygun hale getirildi, dere üzerine 4 yeni köprü inşa edildi, Demirköprü Altgeçidi - Ordu Bulvarı yönünde yeni iki şerit yaratıldı. Çok sayıda kamulaştırma sonucu eski plansız ve çarpık yapılaşmanın yerini modern bir görüntü alırken, Büyükşehir Belediyesi son noktayı dere kenarına park ve spor alanları kurarak koydu. Kamulaştırma maliyetleri, köprüler, yol düzenlemesi, İZSU tarafından dere yatağında yapılan çalışmalar, park bahçe ve...