26 / 04 / 2024

karşıyaka ideal yaşam evleri

karşıyaka ideal yaşam evleri

İzmir İdeal Yaşam Evleri Mavişehir'e 8 kilometre uzaklıkta yükseliyor, İdeal Yaşam Evleri 6 katlı 5 blok halinde inşa ediliyor

İdeal Yaşam Evleri Karşıyaka'da 140 bin liraya 2+1!

Karşıyaka İdeal Yaşam Evleri 'nde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor, İdeal Yaşam Evleri 'nde teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek

İdeal Yaşam Evleri İzmir 18 ay sonra teslim! 150 bin liraya 3+1!

İdeal Yaşam Evleri İzmir Türksal İnşaat imzası taşıyor, fiyatların 120 bin liradan başladığı İdeal Yaşam Evleri 6 katlı 5 blok halinde yükseliyor

Çiğli İdeal Yaşam Evleri 'nde 140 bin liraya 2 oda 1 salon!

İdeal Yaşam Evleri 'nde minimum fiyat 125 bin lira olarak belirlendi, İdeal Yaşam Evleri anayollara ve toplu taşımaya 1 kilometre mesafede yer alıyor

İdeal Yaşam Evleri'nde 125 bin liraya 2 oda 1 salon!

İzmir İdeal Yaşam Evleri'nde fiyatlar 125 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler 120 aya kadar vade imkanıyla yararlanabiliyor

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Eresin Yaşam Merkezi satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul'un merkezi Beykent'te konumlanan Eresin Yaşam Merkezi projesinde yaşam 2 ay sonra başlıyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin satışa çıkarıldı. Eresin Yaşam Merkezi projesinde daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor...

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka Yalı Stadı'nda imar sorunu çözülemedi!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düşürülmüş ve imar planı isteği çevrilmişti. Peki, Karşıyaka Yalı Stadı'nda son durum ne?

Karşıyaka Eski Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkımı tamamlanıyor. Yıkılan binanın yerine Sağlık Bakanlığının bu yıl ki yatırım planı içerisine alınan 150 yataklı modern, konforlu ve dijital alt yapıya sahip yeni hastane geliyor.

Karşıyaka Stadı yeni ihaleyi bekliyor!

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik yeni stadın ihale sözleşmesinin feshedilmesi ardından Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve Mutlu Altuğ, yeni ihaleyi beklediklerini söyledi.

Karşıyaka Stadı ihalesinde iptal kararı!

Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadyum için 28 Ocak 2014'te gerçekleştirilen ihalenin, TOKİ ve yüklenici firma Acar İnşaat arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

Karşıyaka'ya 150 yataklı hastane müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkılarak 150 yataklı hastane haline getirileceğini açıkladı. Sürekli, "Karşıyaka Devlet Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Aypark Evleri Karşıyaka daire fiyatları!

Aypark Evleri Karşıyaka daire fiyatları 675 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aypark projesinde yaşam Ocak 2017'de başlayacak...

Varyant Karşıyaka Plus’ta yarısını şimdi, yarısını Haziran'da ödeme fırsatı!

Zamanın ötesinde ve çevreci yaşam alanları arayanlar için projeler geliştirmeye devam eden Kumko Yapı, Varyant Karşıyaka Plus projesinde kaçırılmayacak ödeme planı fırsatı sunuyor.

Bodrum Bitez Yalıları Exquisite, seçkin yaşam alanı sunuyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum’a kazandırılan seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, Bitez’in bugüne kadar korunmuş ve hiç bozulmamış turkuaz denizine nazır, mandalina ve nar ağaçlarının kokularının birbirine karıştığı muhteşem bir konumda yer alıyor.

Karşıyaka 360 projesinde yaşam başlıyor!

YÜKSEK Vadi'de yer alan Karşıyaka 360 projesinde daireler 30 Kasım'da sahiplerine teslim ediliyor.

karşıyaka ideal yaşam evleri Haberi

karşıyaka ideal yaşam evleri

İzmir İdeal Yaşam Evleri 5 bin 359 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İdeal Yaşam Evleri kapsamındaki konutların 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


2+1 ve 3+1 konut alternatiflerinin bulunduğu İdeal Yaşam Evleri Türksal İnşaat imzasıyla yükseliyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen İdeal Yaşam Evleri 6 katlı 5 blok halinde yaşama geçiriliyor.


İzmir İdeal Yaşam Evleri 'nde

2 oda 1 salon daireler 120 bin lira ile 140 bin lira arasında;

3 oda 1 salon daireler 150 bin lira ile 180 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Mavişehir'e 8 kilometre mesafede inşa edilen İdeal Yaşam Evleri 'nin sosyal alanları arasında; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness salonu, 24 saat güvenlik ve otopark bulunuyor.


0232 329 22 23

www.turksal.com.tr

http://www.idealyasamevleri.com

Ceren...