19 / 04 / 2024

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatına yunus molası!

Gelibolu'da yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün şantiyesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, çevreye karşı hassas davranılıyor. 

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Karşıyaka Stadı yeniden dava sürecinde!

Karşıyaka Stadı’nda dava süreci tekrar başladı.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentte inşaatı süren statlarla ilgili olarak yaptığı açıklamalara tepki geldi.

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

Japonlar Çanakkale 1915 Köprüsü talebinde ısrarcı!

Japonlar, Cumhuriyetin 100. yılında hizmete sokulması planlanan Çanakale 1915 Köprüsü'nü yap-işlet-devret modeli ile almak üzere resmi görüşmelere başladı. Japonya’nın Ulaştırma Bakanı Keiichi Ishii, "Finansmanın yüzde 100'ünü biz karşılarız" diyerek bu konudaki ısrarını sürdürdü.

Karşıyaka tramvayında test sürüşleri başladı!

Hat imalatlarının yüzde 95'i tamamlanan Karşıyaka tramvayında test sürüşleri başladı. Mavişehir-Bostanlı arasındaki ilk seferin yolcuları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli basın mensupları oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses kırıcıları yapılacak mı?

İstanbul'un gürültü ve kirliliğine en uzak semtleri: Zekeriyaköy ve Uskumruköy. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne bağlanan otoyolların trafiğe açılmasıyla sessiz ve sakinliğiyle bilinen bu bölge de gürültü kirliliğiyle karşılaştı.

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü Haberi

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü

AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciralh köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. Vatandaşlarımız istiyorsa 3-5 kişinin engellemeye çalışmasına bakmadan hemen işe başlayacağız. Köprünün projesi hazır" dedi. 


Hükümetin Bostanlı-İnciraltı arasında yapmak istediği köprüye kabı çıkanlara AK Parti izmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy dan cevap geldi. 


Şeboy, "İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız, hemşerilerimiz istiyorsa o köprü yapılacak" dedi. AKPnin 1. Bölge adayı Cemil Şeboy, AKPnin Karşıyakalı adayı Kerem Ali Sürekli ile terlikte Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Demeği'ni ziyaret etti. Demek Başkanı Feyyaz Sungur ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantıda kentsel dönüşüm, metro ve Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan Şeboy, Meclis'te ilk önce bu işleri bitirmek için çalışacağını söyledi. Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün önemine dikkat çeken Şeboy," 


İzmir'in iki yakası...