23 / 04 / 2024

karşıyaka proje

karşıyaka proje

Karşıyaka'da marina projesinin yapılması istenmiyor. Ulaştırma Bakanlığı, İzmir Karşıyaka Belediyesinin marina projesi yerine, kendi projesini hazırlayıp onaya gönderdi. İzmir Karşıyaka Belediye Meclis'i oybirliği ile reddetti...

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı için ruhsat alınacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için ruhsat alınmaya çalışıyor. Yıkılan İlçe Stadı’nın yerine yapılacak 15 bin kişilik proje için çalışmalar yürütülüyor.

Varyant Karşıyaka Plus telefon!

Varyant Karşıyaka Plus telefon numarası haberimizde bulunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İzmir'de Kumko Yapı imzasıyla hayata geçirildi. 

Karşıyaka Uluer Suit satılık daire!

Afa İnşaat imzası taşıyan Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Ankara Yenice ve Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Yenice ve Karşıyaka Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Karşıyaka 360 Yüksek Vadi'de 20 bin TL peşinatla!

Karşıyaka 360 Yüksek Vadi'de 20 bin TL peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Kasım ayında teslim edilecek proje 4 blok olarak yükseliyor.

İzmir Karşıyaka'ya 5 yeni proje geliyor!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, olimpik yüzme havuzu, engelli dinlenme ve sağlıklı yaş alma merkezi yapacaklarını, akademi Karşıyaka’nın oluşturulacağını ve kriz merkezinin kurulacağını açıkladı.

Karşıyaka Asmira Loft'ta fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

Asmira İnşaat ve Kafkas Yatırım A.Ş.'nin ortaklığınca inşa edilen proje toplamda 61 adet daireden oluşuyor. Karşıyaka Asmira Loft'ta fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

karşıyaka proje Haberi

karşıyaka proje

Projenin Karşıyaka Belediyesi Meclis Toplantısı'ndaki görüşmeleri sırasında, bu duruma tepkisini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, "Bizler o bölgenin katledilmesine izin vermeyeceğiz" ULAŞTIRMA Bakanlığı'nın İzmir'deki Yat Limanı Projesi'ne Karşıyaka Belediye Meclisi'nden olumsuz görüş çıktı. Bakanlığın Karşıyaka İskelesi ile Nikâh Sarayı arasında kalan bölge için hazırladığı projeye ilişkin imar planı önerisini Meclis Toplantısı'nda görüşen Karşıyaka Belediye Meclis'i, yat limanı için seçilen bölgenin, ulaşım, ticaret ve coğrafi açıdan olumsuzluklara yol açacağı gerekçesiyle oybirliği ile reddetti. Karşıyaka Belediyesi tarafından planlara işlenen ve onay için gönderilen marina projelerinin yerine, kendi projesini hazırlayan Ulaştırma Bakanlığı'nın, ÇED raporu için görüş istediği kurumlardan biri de Karşıyaka Belediyesi oldu. 

Ancak Belediye Meclisi, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nı oybirliğiyle ret kararı aldı. 

» KIYI ŞERİDİNE MARİNA MÜMKÜN DEĞİL Karşıyaka...