26 / 04 / 2024

karşıyakanın yeni stadı

karşıyakanın yeni stadı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, İzmir'e yapılması planlanan iki stadyumu tanıttı

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

ŞOK Market çılgın yeni ay fırsatını duyurdu! Online katalogda 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! 18 Şubat 2023 kataloğu

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa çıkarılacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market çılgın yeni ay fırsatını duyurdu! Online katalogda 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

İşte BİM’de haftanın yeni ürünleri! BİM 6 Eylül fiyat listesi…

BİM marketler haftanın yeni ürünleriyle karşımızda. 6 Eylül Salı günü için yeni bir katalog yayınlayan BİM marketler pek çok ürünü uygun fiyatlarıyla tüketiciye sunuyor.

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

Fırsatçıların yeni adresi hisseli arsalar!

Fırsatçıların yeni adresleri hisseli arsalar oldu. Az miktardaki hisselerine karşılık astronomik rakamlar talep eden fırsatçılar yüzünden, diğer hissedarlar mağdur olduklarını belirterek, kanun değişikliği yapılmasını istedi.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

karşıyakanın yeni stadı Haberi

karşıyakanın yeni stadı


    Suat Kılıç, düzenlediği basın toplantısında, İzmir'in kuzey ve güneyinde iki yeni stadyuma kavuşması yönünde bir arzularının bulunduğunu, bu çerçevede yaptıkları çalışmalarda sona geldiklerini söyledi. 

     İzmir'e yapılacak 15'er bin seyirci kapasiteli Göztepe ve Karşıyaka stadyumları ile ilgili proje çizim süreçlerini tamamlandığını kaydeden Kılıç, "Yer konusunda oluşan tereddütler nedeniyle bir miktar zaman kaybımız var fakat önümüzdeki zaman kaybını avantaja dönüştürmeyi ve telafi etmeyi düşünüyoruz" dedi. 

     Kılıç, her iki stadyumun yapımıyla ilgili özellikle yer konusunda milletvekilleri ve İzmir Vakfının (İZVAK) büyük katkılar sağladığına işaret ederek, "İzmir'in beklentilerine cevap verme aşamasına geldik. Bu dakikadan itibaren artık eylemleri hızlandırma dönemi" diye konuştu. 

     İzmir ile ilgili düşüncelerinin iki stadyum yapmakla sınırlı olmadığını ifade eden Kılıç, kenti özellikle atletizm milli takımlarının...