25 / 04 / 2024

karsta sağanaktan çöken ev

karsta sağanaktan çöken ev

Kağızman ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ev çöktü. İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi'ndeki Cevdet Gündüz'ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi...

Depremden etkilenen gençlere nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den yeni destek açıklaması geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen binlerce gence UNICEF aracılığı ile nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak.

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Esnaf ve sanatkarlarımıza sağlanan kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmeli!

Kanaat Önderleri’nde Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar’ın konuğu TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken oldu. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnaf ve sanatkarlarımıza sağlanan doğrudan nakit ve kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmelidir" dedi.

Bendevi Palandöken: İmar barışı en kısa zamanda hayata geçirilmeli!

Bendevi Palandöken, "Yurt dışında elde edilen gelirlerin yurt içine getirilmesi için varlık barışı, vergi barışı, imar barışı ve birikmiş borçların yapılandırılması gibi düzenlemeler en kısa zamanda hayata geçirilmeli" dedi...

Samsun'da istinat duvarı çöken bina sağlam çıktı!

Samsun’da stinat duvarı çöken binanın temelinde yapılan teknik incelemelerde hasar olup olmadığı incelendi. İstinat duvarının yeniden inşa edilmesi, bina sahipleri evlerine yeniden taşınabilecek.

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage!

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

Kartal'da çöken binada 17 kişi hayatını kaybetti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada Kartal'da çöken binanın enkazından şimdiye kadar 17 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

Kartal'da çöken binada 14 kişi hayatını kaybetti!

Kartal'da çöken bina hakkında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, "Şu ana kadar 14 vatandaşımızı kaybettik. 14 vatandaşımızı da bu göçükten, enkazın altından Allah'a şükürler olsun ki sağ çıkarabildik" dedi...

Düğünler ekonomiye 13 milyar liralık katkı sağlayacak!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "2017 düğün sezonunda 650 bin çiftimizin evlenmesi ve düğünlerin ekonomiye 13 milyar lira katkı sağlaması bekleniyor" diye konuştu.

Mareşal Çakmak Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

Palandöken Dağı eteklerindeki 225 yatak kapasiteli Mareşal Çakmak Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi. Hastanenin adı Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi oldu.

İş sağlığı ve güvenliği uygulaması 1 Temmuz 2017'ye uzatılıyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, iş sağlığı ve güvenliği uygulama süresinin 1 Temmuz 2017'ye uzatılacağını, böylece 1 milyon işyeri ve 4,2 milyon çalışanı kapsayan uygulamada süre kazanılacağını belirtti.

Erzurum Palandöken TOKİ Malmeydanı konut belirleme kurası!

Erzurum Palandöken TOKİ Malmeydanı konut belirleme kurası bugün çekilecek. 3 oda 1 salon konutların satışa sunulacağı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı Evleri kura çekimi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı Evleri kura çekimi kapsamında 579 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 15 peşin ödemelerde 156 ay vade imkanı sağlanıyor.

karsta sağanaktan çöken ev Haberi

karsta sağanaktan çöken ev


Kağızman ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ev çöktü.


İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi'ndeki Cevdet Gündüz'ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi.


Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen ekipler, hasar tespit çalışması yaptı.


Yol yapımı nedeniyle tıkanan kanaldan taştığı iddia edilen suyun neden olduğu çökme sırasında çocukları ile evde olduğunu belirten Nafiye Gündüz, ne olduğunu anlamadığını ve bir anda evinin sular altında kaldığını söyledi.


Gündüz, "Aşırı derecede yağmur yağıyordu. Bir gürültü koptu ben ne olduğunu anlamadan baktım eve su dolmaya başladı. Hemen çocukları aldım dışarı kaçtım. Dışarı çıktıktan sonra ev çöktü. Verilmiş bir sadakamız varmış, çocuklarımı kurtardım. Tüm evim sular altında kaldı, şimdi biz ne yapacağız" dedi.


Cevdet Gündüz de cenazeleri için taziye çadırında oldukları sırada yağışın başladığını ve...