24 / 04 / 2024

kartal adliyesi haberi

kartal adliyesi haberi

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Kartal Tual Adalar’a avukat ve doktorlardan yoğun ilgi!

Dağ Mühendislik, Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesiyle avukat ve doktorların ilgi odağı oldu. Kartal Adliyesi ve hastanelerin bulunduğu Kartal bölgesi en çok kazandıracak lokasyonlardan biri olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor.

AND Pastel iletişim!

AND Pastel iletişim için satış ofisiyle 0850 393 40 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Kartal Adliyesi'ne 500 metre yakınlıkta olan projede 1.200 tane daire ve ticari alanlar yer alıyor.

Kartal AND Pastel daire fiyatları!

Kartal AND Pastel daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. AND Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek proje Kartal Adliyesi'ne 500 metre uzaklıkta yer alıyor.

AND Pastel fiyat listesi!

AND Pastel fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Kartal Adliyesi'ne 500 metre mesafede olan proje 45 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Soğanlık AND Kartal ödeme planı!

Soğanlık AND Kartal ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede yer alıyor.

Soğanlık AND Kartal satılık!

Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimlerinin 2018 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor. 175 bin metrekaresi konut alanından oluşan proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor.

Kartal Sanayi Bölgesi'nde ayda 500 liraya satılık arsa!

Kartal Sanayi Bölgesi'nde yer alan arsalar, 1976 yılında 40 ay vade ile ayda 500 lira taksitle satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Kartal'da 30 dönüm arazi metrekaresi 1 liradan satılık!

İstanbul Kartal'da 30 dönüm arazi, 1946 yılında metrekaresi 1 liradan satışa çıkarılmış. Arazi, Kartal ile Pendik arasındaki Yunus İstasyonu mevkiindeymiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

Gökdeniz Kartal'da Kartal Anadolu Adliyesi ve Kartal Devlet Hastanesi personeline 20 bin TL'ye varan indirim!

Gökdeniz Kartal projesinde lansman özel yüzde 20 avantajlı fiyatlandırma devam ediyor. Ayrıca yeni kampanyayla Kartal Anadolu Adliyesi ve Kartal Devlet Hastanesi personeline 20 bin TL'ye varan indirim sağlanıyor

Hakim Kartal Adliyesi'nin mimarisini eleştirdi: Burası adliye değil AVM olur!

Adalet Sarayı’nın inşaatında eksikler olduğu halde geçici kabul işlemlerini sağladığı öne sürülen sanıkların yargılandığı davada Hâkim, "Biz adliyede kayboluyoruz. Adliye olarak değil ama alışveriş merkezi olarak kullanılabilir burası" dedi.

Dünyanın en büyük adliyesi Anadolu Adalet Sarayı'nın tavanı akıyor!

Dünyanın en büyük adliyesi yağmura dayanamadı. İstanbul Anadolu yakasında dün sabah saatlerinde başlayan sağanağın ardından Kartal' daki Anadolu Adalet Sarayı' nın tavanından su sızmaya başladı...

kartal adliyesi haberi Haberi

kartal adliyesi haberi


     Alınan bilgiye göre, Cevizli Mahallesi Kemalpaşa Caddesi'nde bulunan Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nın kazan dairesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, adalet sarayı yerleşkesinde kreş olarak kullanılan 6 katlı binanın dış cephesine sıçradı. 

     Adalet sarayında çalışan güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine Maltepe, Kartal ve Pendik itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından alevler kontrol altına alındı. 

     İtfaiye ekipleri binada duman tahliyesi yaptıktan sonra soğutma çalışmalarını sürdürdü. Hasara neden olan yangınla ilgili soruşturma...