29 / 03 / 2024

kartal civarında penthouse konut varmı

kartal civarında penthouse konut varmı

Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor....

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

İSTOÇ’da kiralar tavan yaptı. Kiracılar isyan etti, en ucuz kira 50 bin civarında!

Türkiye’nin en büyük toptancılar çarşısı İSTOÇ’da kira tartışmaları devam ediyor. 7.000’in üzerinde iş yeri bulunduğu İSTOÇ’da kiracıların yüzde 15’i dükkan sahibiyle çekişmeli. Kira fiyatlarında yüzde 50’lik artış herkesi tak ettirdi. İşte detaylar…

Dolar 16 TL sınırında! İşte 20 Mayıs 2022 döviz fiyatları!

Bir süredir 14 TL civarında olan dolar geçtiğimiz haftalarda yükseliş trendine girmeye başladı ve 15 TL'yi aştı. Peki dolar bugün ne kadar oldu? İşte son dakika dolar ve döviz fiyatları...

Zengin Rusların İsviçre bankalarında ne kadar parası var?

İsviçre Bankacılar Birliği tarafından zengin Rusların İsviçre'deki bankalarda yer alan paralarının çeyrek trilyon dolar civarında olduğu ileri sürüldü.

Zirve sonrasında euro/TL yükselişe geçti!

Euro/TL haftanın dördüncü işlem gününe 16,25 liradan başlarken Antalya zirvesi sonrasında atak yaparak 16,40 lira civarında işlem görüyor.

Yastık altında ne kadar altın var? Bakan Nebati o rakamı resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Paketle beraber yastık altındaki altını da sisteme sokmuş olacağız, ki 5 bin ton civarında bir altın olduğu tahmin ediliyor. Bunun belli bir miktarı, Merkez Bankasına destek olacak ve döviz ihtiyacını giderecek" diye konuştu.

2021'in ilk 9 ayında konut kredisi kullanımı arttı mı?

BDDK Fintürk 9 aylık verilerine konut kredilerinde 9 aydaki toplam büyüme yüzde 1,98 civarında gerçekleşti. Yurt dışı kullanımda yüzde 108'lik bir yükseliş kaydedildi.

Bereket Döner yurt içinde 25, yurt dışında 10 şube açacak!

Bereket Döner, ağır bir rekabetin yaşandığı döner pazarında üretim gücü ve yeni ürünleriyle vites büyütüyor. Bu yılın ilk aylarında satışlarını yüzde 20 civarında artıran şirketin 2020 ciro hedefi 300 milyon TL....

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Ergin Ulutaş: Marmara kıyılarında 6 metreye kadar tsunami dalgaları olabilir!

Doç. Dr. Ergin Ulutaş, "Marmara'da tsunami tehlikesi var. Eğer Marmara'da deprem olursa 1,5- 2 metre yüksekliğinde tsunami oluşur. En önemli nokta Marmara denizinde oluşabilecek heyelanlardır. Lokal bazda kıyılarımızda 3-6 metre civarında tsunami dalgaları görülebilir" diye konuştu…

Anamur Dragon Çayı'nda kaçak yapılaşma arttı!

Mersin'in Anamur Dragon Çayı üzerinde bulunan Alaköprü Barajı, Hidroelektrik Santrali, kirlilik ve civarında yer alan gecekondu baraka yapılaşmalar nedeniyle yok oldu.

kartal civarında penthouse konut varmı Haberi

kartal civarında penthouse konut varmı


Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor. Ev almak isteyenler isterlerse peşinatı ve kredi taksitlerini bir yıl sonra ödeyebiliyor. 


Ulaşım yolları üzerinde Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüsleri'ne ve Kartal Demiryolu îstasyonu'na araçla 5 dakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik yürüme mesafesinde. 


Yüzde 80'ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark'ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi yer alıyor. Güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurlan, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkânın bir arada sunulduğu Adanuspark'ta kapalı otopark alanı da...