28 / 03 / 2024

Kartal D 100 Yakacık Aydos Teleferik Projesi imar planı askıda mı

Kartal D 100 Yakacık Aydos Teleferik Projesi imar planı askıda mı

Kartal İlçesi, D-100- Yakacık-Aydos Teleferik Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. D-100 - Yakacık - Aydos Teleferik Projesi imar plan tadilatı şöyle...

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çelik ve Naci Erol ortaklığında kuruldu.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Vendor İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vendor İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Buğra Sergen ve Serkan Kesici ortaklığında kuruldu.

Semka Kapı Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semka Kapı Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Özden tarafından kuruldu.

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Shi Home Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shi Home Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Shıma Panahı tarafından kuruldu.

Otokasaba İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otokasaba İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan tarafından kuruldu.

North Studio Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Studio Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Louay Albarazi tarafından kuruldu.

Betis Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Betis Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sucu tarafından kuruldu.

Kartal D 100 Yakacık Aydos Teleferik Projesi imar planı askıda mı Haberi

Kartal D 100 Yakacık Aydos Teleferik Projesi imar planı askıda mı


Kartal İlçesi, D-100- Yakacık-Aydos Teleferik Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bugün (28 Mayıs 2014 Çarşamba) askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28060 dosya numaralı D-100 - Yakacık - Aydos Teleferik Projesi imar plan tadilatını 18 Nisan 2014'te onayladı. 


Kartal D-100 - Yakacık - Aydos Teleferik Projesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı, ilanen çıkarıldığı askıdan 30 Haziran 2014 Pazartesi günü indirilecek. Detaylar şöyle;


Kartal D100 - Yakacık - Aydos Teleferik Hattı Nazım İmar Planı Tadilatı



Plan notu


1- Uygulama Büyükşehir Belediye Başkanlığınca onaylanacak projeye göre yapılacaktır. 


2- Teleferik güzergahı ve teleferik istasyon alanları koruma sınırı içinde kalan alanlarda yapılacak tüm uygulamalarda ve zemin etüd çalışmalarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nın görüşü alınacaktır. 


3- Plan onama sınırı içinde kalan alandaki...