19 / 04 / 2024

Kartal Deniz Yıldızı satış fiyatları

Kartal Deniz Yıldızı satış fiyatları

Kartal metroya 2.5 km, E-5'e 1,3 km, Pendik Marina'ya 2 km, havalimanına 13 km mesafede inşa edilen DKY İnşaat Deniz Yıldızı satış ofisi bilgilerine göre projenin telefon numarası şöyle: 0216 517 9 517.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Ezel Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ezel Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Kumlu tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Kartal'da çöken binanın enkazındaki deniz kabukları görüntülendi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın inşasında deniz kabuğu kullanıldığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

Deniz Sahnesi Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Sahnesi Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Arat tarafından kuruldu. 

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal'da 294 bin 600 TL'ye! Yeni proje!

Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı yeni projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Şehri Deniz Kartal Projesi'nde fiyatlar 294 bin 600 TL'den başlıyor. 

Afraze Kartal Konutları fiyat listesi!

Afraze Kartal Konutları fiyat listesi indirimli olarak 540 bin TL'den başlıyor. Afraze Kartal projesi, deniz ve adalar manzarasına hakim konumda yükseliyor...

Kartal Bumerang Konutları fiyat!

Kartal Bumerang Konutları fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Proje Adalar ve deniz manzarasına hakim konumda yükseliyor...

DKY Kartal 2017 fiyat listesi!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı bulunan DKY Kartal projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje adalar ve deniz manzarasına hakim konumda yükseliyor...

Kartal Deniz Yıldızı satış fiyatları Haberi

Kartal Deniz Yıldızı satış fiyatları

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen DKY İnşaat Deniz Yıldızı satış ofisi bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim.


DKY İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Deniz Yıldızı projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kartal deniliyor. Projenin tasarımında deniz yıldızının gövdesinden esilenildi.


Konutların alanlarının 70 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükseldiği DKY İnşaat Deniz Yıldızı satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 517 9 517. Projedeki konutlar  2014 yılının ikinci çeyreğinde satışa çıkacak. 


Dairelerin ön talep sürecine devam edilen Deniz Yıldızı teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılı Eylül ayı cevabı veriliyor. Projede 173 adet daire yer alıyor. Proje, Kartal metroya 2.5 km, E-5'e 1,3 km, Pendik Marina'ya 2 km, havalimanına 13 km...